مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان خبر داد:

آغاز نهضت توسعه عدالت و فضاهای آموزشی و تربیتی در دولت چهاردهم

اصفهان (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: با آغاز دولت چهاردهم، نهضتی در کل کشور از جمله در استان اصفهان با عنوان «نهضت توسعه عدالت و فضاهای آموزشی و تربیتی» شکل گرفته است.

کد مطلب: ۱۵۶۱۷۸۸
لینک کوتاه کپی شد
حجم فایل ویدیویی : ۵۴.۸۴M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۵۵ دانلود فایل

محمدرضا نظریان، مدیرکل آموزش وپرورش  استان اصفهان در گفت‌وگو با پانا گفت: «با شروع دولت چهاردهم و دولت جدید دکتر پزشکیان، نهضتی در کل کشور از جمله در استان اصفهان با عنوان «نهضت توسعه عدالت و فضاهای آموزشی و تربیتی» شکل گرفته است.»

وی بیان کرد: «هدف ایجاد و توسعه این نهضت، استفاده از مشارکت‌های مردم و به روی کار آوردن مردم در جهت مدرسه‌سازی و ایجاد توسعه فضاهای آموزشی در مدارس در سطح استان است که از این زمینه خیرین و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی از  ظرفیت مردم در جهت ساخت فضاهای آموزشی ان شاالله استفاده شود.»

نظریان در پایان گفت: « خدا رو شکر استان اصفهان در این زمینه پیش قدم است و خیرین  مشارکت جدی و گسترده‌ای دارند و امیدواریم  با توسعه این روند ما شاهد این باشیم که کمترین مشکلات رو در بخش فضاهای آموزشی برای مهر آینده داشته باشیم.»

خبرنگار : عسل قنبری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار