دانشآموز پژوهشگر البرزی:
دشواریهای پژوهشگری بهدلیل علاقه زیاد برایم قابل مشاهده نیست
کرج(پانا)-دانشآموز پایه ششم که موفق به ثبت اختراع و ایده در بستر بلاکچین شده است بیان کرد: سختیهای مسیر پژوهش و پژوهشگری بهدلیل علاقه زیاد بنده به این عرصه برایم قابل مشاهده نیست.

پژوهش در دوران کودکی، همچون بذرهایی است که در دل خاک نرم و حاصلخیز ذهن جوان میکاریم. این دوران، زمان شکوفایی کنجکاویها و جستوجوهای بیپایان است؛ زمانی که دنیای اطراف به عنوان یک معما، دعوتی است برای کشف و فهم. کودکان با چشمان درخشان و ذهنهای پر از سوال، به دنیای پیچیده و شگفتانگیز اطراف خود مینگرند و هر روز را فرصتی برای یادگیری میدانند.
ترلان حامدیفر، دانش آموز پژوهشگر خلاق و برتر آکادمی نوپژوهان که در رویداد ملی دانشآموزی سیکاپ موفق به کسب مقام اول ثبت اختراع و ایده در بستر بلاکچین شده است در گفتوگو با پانا عنوان کرد: «گرفتن این تصمیم که پژوهشگری را آغاز کنم تصمیم خیلی بزرگی برای من بود؛ چون پژوهشگر بودن افتخار خیلی بزرگی است و رسیدن به این افتخار کار چندان آسانی نیست. من به پژوهشگری بسیار علاقهمند بودم و انجام پژوهشهای متفاوت برایم لذت بخش بود. بهقدری لذتبخش که دشواریها در این مسیر برایم قابل مشاهده نبوده و نیست.»
وی افزود: «با تلاش و پشتکار فراوان،حمایتهای پدر و مادرم و همچنین استادم توانستم در مسابقاتی از جمله رویداد ملی دانشآموزی سیکاپ، ثبت ایده و اختراع در بستر بلاکچین،چهاردهمین نمایشگاه ملی دانشآموزی در حوزه نانو و بسیاری مسابقات کشوری دیگر شرکت کرده و حائز رتبه شوم همچنین عنوان ایده برتر در جشنواره ایدههای برتر و گواهینامه پایان دوره آموزشی نانو از باشگاه نانو و گواهی حضور در چهاردهمین نمایشگاه دستاورد های نانو را کسب کردم.»
وی در پایان اظهار کرد: «توصیه من به علاقهمندان پژوهش این است که هرچه سریعتر شروع به کار در این عرصه کنند ولی هرلحظه که احساس کردند از این کار لذت نمیبرند وقت خود را تلف نکنندچون هیچ افتخاری آن هم افتخاری مانند پژوهشگر بودن بدون لذت بردن در مسیر این کار کوچکترین ارزشی ندارد.»
ارسال دیدگاه