مدیر آموزش و پرورش شهرستان کلات:

مدیران مدارس، تیزبین‌ترین دیده‌بانان تعلیم و تربیت هستند

کلات (پانا) - مدیر آموزش و پرورش کلات بر نقش محوری مدیران مدارس در تعلیم و تربیت و اهمیت تربیت اخلاقی و تحقق یادگیری به عنوان اولویت‌های آموزش و پرورش تاکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۶۰۶۸۹
لینک کوتاه کپی شد
مدیران مدارس، تیزبین‌ترین دیده‌بانان تعلیم و تربیت هستند

رمضان پروانه در نشست مدیران، آموزگاران و راهبران آموزشی-تربیتی مدارس شهرستان کلات ضمن تاکید بر تحقق تربیت اخلاقی به عنوان اصلی‌ترین رکن تربیت گفت؛الگو بودن از ویژگی‌های مهم مدیران مدارس ابتدایی است، شما مدیران عزیز الگوهای خوب اخلاقی، با انگیزه هستید.

وی افزود: در آموزش ابتدایی که پایه و اساس و آموزش بنیادین است به دنبال یادگیری هستیم و همه اقدامات ما برای تحقق درست یادگیری است.اگر یادگیری محقق شود ماموریت ما هم به درستی به سرانجام رسیده لذا برای تحقق یادگیری نیازمند زیرساخت‌ها و الزاماتی همچون نیروی انسانی، محتوای آموزشی، روش‌های نوین تدریس، فضاهای فیزیکی هستیم.

وی افزود: در طرح و برنامه‌های آموزش ابتدایی همواره همکارانمان مشارکت فعالی داشته‌اند که نتیجه آن هم کسب رتبه‌های خوب در سطح استان و کشور شده است که می‌توان به صورت نمونه به رویداد ملی الفبای تحول اشاره کرد که رتبه اول کشور را کسب کردیم. مسیر حرکت و هدف‌گذاری در آموزش ابتدایی به سمت قله است.ما اگر همه ابزار و امکانات را داشته باشیم ولی نیروی انسانی مناسب وجود نداشته باشد توفیق حاصل نمی‌شود، نیروی انسانی فعال می‌تواند ماموریت‌ها را به درستی انجام دهد.

مدیر آموزش و پرورش کلات تصریح کرد:برای توانمندسازی نیروی انسانی جلسات شورای معلمان در مدارس با موضوعات خاصی دنبال می‌شوند.کارگاه‌های متعددی در راستای توانمندسازی همکاران در حوزه‌های مختلف برگزار شده و نظارت و ارزیابی از مدارس با هدف هم‌افزایی به صورت مشخص و زمان‌بندی درست صورت می‌گیرد.موضوع بازماندگان از تحصیل موضوع مهمی است که با پیگیری همکارانمان اقدامات خوبی در این زمینه اتفاق افتاده و کاهش چشمگیری در این زمینه داشته‌ایم.

وی بیان داشت:مشارکت‌های بیرونی را به خوبی در خدمت آموزش و پرورش به کار گرفته‌ایم، شرکای تعلیم و تربیت به خوبی با موضوعات و ماموریت‌های آموزشی و پرورشی مدارس همکاری و همراهی لازم را دارند.

پروانه گفت: هوش مصنوعی یک موضوع بسیار مهمی است که در همین راستا نیز کارگاه‌های هوش مصنوعی در جلسات شورای معلمان مدارس برگزار شده چرا که هوش مصنوعی امروزه لازمه کار و زندگی است و ما به دنبال آن هستیم این موضوع را به کمک آموزش بیاوریم تا کارها تسهیل شود.

وی افزود: ما در اجرای طرح حامی کارهای خوبی را در این مدیریت انجام داده‌ایم و کمک‌های خوبی برای دانش‌آموزان طرح هدف صورت گرفته و به مدارس ابتدایی نیز تجهیزات بسیار خوبی از قبیل سیستم کامپیوتر اختصاص داده‌ایم.برای ارتقای کمی و کیفی آموزش اعتبار خاصی در نظر گرفته شد تا هر جایی که احساس می‌شود هزینه و از تکرار پایه جلوگیری شود؛ تغییر رفتار در طول آموزش و در سال تحصیلی باید اتفاق بیافتد، باید همواره تلاش کنیم تغییر رفتار در دانش‌آموزان به خوبی اتفاق بیافتد.

پروانه دانش‌آموزان عشایری را ذخایر این نظام دانست و خاطرنشان کرد: همواره سعی کرده‌ایم در توزیع امکانات، عدالت آموزشی را برای این مناطق ویژه رعایت کنیم، در هر زمینه توجهات ما به دانش‌آموزان این مناطق به صورت ۱۰۰ درصدی بوده است.

وی افزود: ۶۵۰ نفر نوآموز بدو ورود به مدارس ابتدایی شناسایی و با برنامه‌ریزی درست و دقیق سنجش شدند که در استان جزو شهرستان‌هایی بودیم که این فرایند را به پایان رساندیم.اگر پایه ابتدایی را دریابیم در سایر مقاطع هیچ مشکلی نداریم، پایه ابتدایی بنیادین است و باید ویژه به آن پرداخت.

خبرنگار : نازنین فاطمه سعادتی عکاس : علی سعادتی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار