رفیع‌زاده در جمع خبرنگاران:

احتمالا ۷۰ هزارنفر در وزارت آموزش و پرورش استخدام شوند

تلاش می‌کنیم حداکثر خردادماه سال جاری آزمون استخدامی برگزار شود

تهران(پانا) - رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اعلام خبر استخدام جدید در نظام اداری، گفت: در وزارت آموزش و پرورش هنوز قطعی نیست، اما حدود ۷۰ هزار نفر پیش‌بینی شده که در حال طی مراحل نهایی است.

کد مطلب: ۱۵۶۰۴۴۲
لینک کوتاه کپی شد
احتمالا 70 هزارنفر در وزارت آموزش و پرورش استخدام شوند

علاءالدین رفیع‌زاده در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به درخواست دوفوریتی دولت از مجلس برای بررسی جابه‌جایی ساعت رسمی کشور، گفت: این امر به صرفه‌جویی در مصرف انرژی کمک می‌کند. مطالعات داخلی و خارجی نشان می‌دهد جابه‌جایی ساعت رسمی بین هزار تا هزاروپانصد مگاوات صرفه‌جویی برق را به همراه دارد.

وی افزود: امیدواریم مجلس همراهی کند تا اختیار جابه‌جایی ساعت رسمی کشور در شش‌ماهه اول و دوم سال به دولت برگردد.

رفیع‌زاده درباره ساماندهی وضعیت نیروهای شرکتی نیز اظهار کرد: در این زمینه چهار جلسه برگزار شده است و یک جلسه نیز هفته آینده برگزار می‌شود تا در نهایت پیشنهاد مشخص ما به دولت ارائه شود تا تصمیم‌گیری کنند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اعلام خبر استخدام جدید در نظام اداری، گفت: تعداد زیادی استخدام در وزارت بهداشت و آموزش و پرورش داریم که در وزارت بهداشت حدود ۲۷ هزار نفر است و نهایی شده و در وزارت آموزش و پرورش نیز هنوز قطعی نیست، اما حدود ۷۰ هزار نفر پیش‌بینی شده که در حال طی مراحل نهایی است.

وی خاطرنشان کرد: با تامین منابع مالی برای استخدام در وزارت آموزش و پرورش، تلاش می‌کنیم حداکثر خردادماه سال جاری آزمون استخدامی برگزار شود.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار