مربی فنی گروه سرود دختران شباهنگ شهرستان ورامین خبر داد:

راهیابی دانش آموزان شهرستان‌های استان تهران به سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی

ورامین (پانا) - مربی فنی گروه سرود دختران شباهنگ شهرستان ورامین از برگزاری جشنواره ملی سرود رضوی با همکاری آستان قدس رضوی، وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارشاد و راهیابی دانش‌آموزان شهرستان‌های تهران به سیزدهمین جشنواره ملی سرود خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۶۰۴۲۶
لینک کوتاه کپی شد
راهیابی دانش آموزان شهرستان‌های استان تهران به سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی

فاطمه قیصرپناه، مربی فنی گروه سرود دختران شباهنگ در گفت‌وگو با پانا با اشاره به تغییر زمان برگزاری سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی، اظهار کرد: «این جشنواره قرار بود در سال ۱۴۰۳ برگزار شود اما به دلیل شهادت شهید رئیسی و تغییرات متعاقب آن با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش، زمان برگزاری به ایامی که امکان رفت‌وآمد برای دانش‌آموزان فراهم باشد، موکول شد و این رویداد ملی در فروردین‌ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.»

قیصرپناه در خصوص ترکیب هیئت داوران جشنواره توضیح داد: «دبیری این دوره را آقای سید مجتبی ذبیحی برعهده دارند و داوران برجسته‌ای چون مژگان خوش‌اندام، شهلا میلانی، امیر احمدی، سید تقی نیکوکار و سید جواد هاشمی، آثار را داوری خواهند کرد.»

وی درباره میزان مشارکت در این جشنواره گفت: «در مجموع، ۴۲ هزار دانش‌آموز در قالب ۴۳۰ گروه در جشنواره شرکت کردند که از این تعداد، ۴۵ اثر به دبیرخانه ارسال شد.»

قیصرپناه با اشاره به برگزاری جشنواره در دو بخش گروه‌های همگانی (ویژه دوره ابتدایی و متوسطه اول) و گروه‌های رقابتی (ویژه متوسطه دوم) بیان کرد: «در بخش رقابتی، ۲۸ گروه به مرحله نهایی راه یافته‌اند و مشهد مقدس میزبان ۶۰۰ دانش‌آموز از این گروه‌ها خواهد بود. به لطف خدا، گروه سرود دختران شباهنگ نیز به این مرحله نهایی راه یافته‌اند.»

وی همچنین در خصوص امکانات رفاهی در نظر گرفته‌شده برای شرکت‌کنندگان عنوان کرد: «پذیرایی و اسکان دانش‌آموزان بر عهده آموزش و پرورش است. دانش‌آموزان پسر در اردوگاه مازندران و دانش‌آموزان دختر در اردوگاه ثامن‌الحجج (ع) مستقر خواهند شد.»

مربی گروه سرود دختران شباهنگ در پایان با اشاره به آثار تربیتی این فعالیت هنری بر دانش‌آموزان اظهار داشت: «سرود نه‌تنها بر هوش شنیداری، بلکه بر ابعاد مختلفی از جمله هوش موسیقایی، کلامی و اجتماعی دانش‌آموزان تأثیرگذار است. اجرای گروهی سرودها باعث تقویت هماهنگی شنیداری، مهارت کار تیمی و روحیه همدلی در بین دانش‌آموزان می‌شود.»

خبرنگار : دانش آموز آرزو تاجیک

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار