در پی حواشی بازی چادرملو و تراکتور؛

حکم سنگین کمیته انضباطی علیه چادرملو اردکان اعلام شد

یزد (پانا) - کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، حکم سنگین خود علیه چادرملو اردکان را اعلام کرد.

کد مطلب: ۱۵۶۰۱۱۴
لینک کوتاه کپی شد
حکم سنگین کمیته انضباطی علیه چادرملو اردکان اعلام شد

در پی اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال از تیم چادرملو اردکان، یک امتیاز کسر و در دیدار خانگی بعدی خود مقابل تراکتور از حضور هواداران خود محروم خواهد بود و به پرداخت یک میلیارد تومان جریمه محکوم خواهد شد.

در این دیدار متاسفانه شاهد فحاشی‌ تماشاگران علیه بازیکنان تیم تراکتور و همچنین ورود یکی از تماشگران به داخل زمین بودیم. پرتاب بطری‌های آب، از سمت تماشگران  به داخل زمین مسابقه نیز از دیگر حواشی این بازی پر حاشیه بود.

در استادیوم‌ها کانون هواداران هر تیم مسئولیت تماشاگران را برعهده دارد. با این‌ حال مشخص نیست در استادیوم شهید نصیری یزد دقیقا آنها مسئولیت چه چیزی را برعهده گرفتند و متاسفانه هر بازی شاهد چنین رفتار‌هایی از تماشاگران هستیم. این اتفاقات در وهله اول وجهه عمومی و فرهنگی شهر یزد را مخدوش کرده و در وهله دوم باعث صدور احکام سنگین مانند این بازی برای نماینده استان در لیگ برتر خواهد شد.

خبرنگار : شایان حیدری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار