رئیس مرکز فعالیتهای دینی شهرداری تهران خبر داد:
آغاز طرح «شهید آرمان ۵» از ابتدای تیرماه در تهران
تهران (پانا) - همایش هزار فانوس با محوریت «همعهدی فعالان رسانهای مساجد آرمانی تهران» به مناسب سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم، شهید مرتضی آوینی و گرامیداشت روز هنر انقلاب اسلامی در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد، در این مراسم رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران از آغاز طرح «شهید آرمان ۵» از ابتدای تیرماه در پایتخت خبر داد.

حجتالاسلام والمسلمین علیرضاشیرنژاد رئیس مرکز فعالیتهای دینی در این همایش با تاکید بر اینکه درآستانه پایان طرح شهید آرمان ۴ هستیم، گفت:طرح شهید آرمان ۴ در آخر خرداد ماه به پایان خواهد رسید و طرح شهید آرمان ۵ نیز در تیرماه آغاز میشود.
وی با اشاره به آغاز طرح شهید آرمان با کمتر از ۱۰۰ مسجد در سال اول افزود: در این مقطع زمانی پس از گذشت ۴ مقطع از طرح شهید آرمان، ۷۰۰ مسجد و ۹۰۰ مدرسه با بیش از ۳۰۰ هزار نفر جامعه مخاطب نوجوانان مدارس در ۳۵۲ محله به طرح شهید آرمان ملحق شدند همچنین تابستانی را پشت سر گذاشتیم که بیش از ۱۸۰ هزار دانشآموز در پایگاه های تابستان از این طرح استقبال کردند.
شیر نژاد اضافه کرد: برای تابستان پیشرو ۵۰۰ پایگاه تابستانی مدرسهای و فعال بودند ۷۰۰ پایگاه مسجدی یعنی هزار و ۲۰۰ پایگاه فعال تابستانه هدفگذاری شده است و امیدوارم تعداد دانشآموزان استقبال کننده از طرح شهید آرمان از ۲۰۰ هزار نفر بگذرد، به این معنی که یک ششم جامعه مخاطب یک میلیون و ۲۸۰ هزارنفری شهر تهران توسط مؤمنین مساجد تحت پوشش برنامههای مسجد محور قرار گرفتند.
شیر نژاد در ادامه بیان کرد: طرح شهید آرمان بزرگترین حرکت مردمی سازی اجتماعی و فرهنگی در سطح شهر تهران است که در معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و با مدیریت جهادی علیرضا زاکانی شهردار تهران انجام شده و مساجد عهدهدار این برنامهها هستند.
شیر نژاد همچنین به تحت پوشش قرار دادن ۳۰ هزار نوجوان معتکف در سال گذشته (طرح شهید آرمان ۳) پرداخت و اذعان کرد: امسال (طرح شهید آرمان ۴) حدود ۶۰ هزار نوجوان معتکف تحت پوشش قرار داده شدند و نزدیک به ۴ هزار مربی در سطح مساجد، طرح شهید آرمان را مدیریت کردند.
وی در ادامه سخنان خود افزود: در سال گذشته در ۸۶۰ نقطه تهران حدود ۵ میلیون افطاری ساده توزیع شد. امسال در هزار و ۳۲۰ نقطه بیش از ۱۰ میلیون افطاری ساده توزیع شد همچنین نماز عید فطر برای دختران نوجوان به یک جشن که شبهای آفتابی را در مسجد میگیرند، تبدیل شده است. در سال گذشته در ۱۴۸ مسجد، ۱۷ هزار و ۲۵۰ دختر نوجوان و روز اولی در برنامه شرکت کردند و امسال بیش از ۳۲۰ مسجد و جمعیتی حدود ۳۰ هزار نفر جشن بندگی خود را در نماز عید فطر پشت سر مقام معظم رهبری خواندند.
این مقام و مسئول با اشاره به آغاز پویش لشکر قدس در سال گذشته گفت: امسال پویش لشکر قدس با حضور نوجوانان در میدان انقلاب شکل گرفت و با حضور بخشی از دختران و پسران در نماز عید فطر که در مصلی برگزار شد، به نمایش گذاشته شد همچنین سال گذشته حدود ۱۱۸ مسجد ظرفیت تخصصی باشگاهی پیدا کردند و بیش از ۴۰۰ مسجد تجهیز شدند. امسال هم این حرکت ادامه پیدا خواهد کرد.
محمد امین توکلی زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در این مراسم با اشاره به اینکه تهران خط اول مقاومت است، اظهار کرد: اگر تهران به عنوان یک کانون مهم به درستی روایت شود، تاثیرات جهانی خواهد داشت و با برگزاری مراسمهای مختلف مثل غدیر نشان دادیم که تهران پرچم امیرالمومنین را برافراشته است همچنین با برگزاری برنامه امامرضاییها نیز تهران به نماد امامرضا(ع) تبدیل شد.
توکلی زاده بیان کرد: ما میدانی داریم که در دنیا رصد میشود و به عبارتی پایتخت توسط تمام رسانههای دنیا رصد میشود، حضور شهروندان در خیابانها و برگزاری مناسبتها یک جشن و یا یک مراسم عادی نیست بلکه یک پیام بزرگ جهانی است.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در پایان تصریح کرد: باید قدردان فرصتی باشیم که خدا به ما عطا کرده است و باید نعمت زندگی در زمان رهبری حضرت آقا را قدر بدانیم و برای آن شکرگذار باشیم.
در ادامه همایش، وحید جلیلی قائممقام رئیس سازمان صدا و سیما در امور فرهنگی گفت: کار رسانه این است که مجموعه ظرفیتها را به یکدیگر معرفی و متصل کند و آنها را به هم افزایی برساند همچنین زیبایی و خوبیهای جامعه را باید روایت کنیم، هریک از شهروندان میتوانند روایت شوند. به هر اندازهای که میتوانیم باید نعمتها را روایت کنیم.
جلیلی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانیم وظیفه و جایگاه خود را در جبهه مقاومت بیابیم و متناسب با آن نیز عمل کنیم.
ارسال دیدگاه