مدیر آموزش و پرورش شهرستان چناران:

محافل انس با قرآن سبب تقویت بنیه دینی و اخلاقی دانش‌آموزان می‌شود

چناران(پانا) - مدیر آموزش و پرورش شهرستان چناران بر اهمیت برگزاری محافل قرآنی توسط دانش‌آموزان در ماه مبارک رمضان تأکید کرد و گفت: این برنامه‌ها نقش مهمی در تقویت بنیه دینی و اخلاقی دانش‌آموزان، افزایش انس با قرآن کریم و ترویج معنویت در فضای مدارس ایفا می‌کند.

کد مطلب: ۱۵۵۲۶۵۳
لینک کوتاه کپی شد
محافل انس با قرآن سبب تقویت بنیه دینی و اخلاقی دانش‌آموزان می‌شود

محسن رهنما در محفل انس با قرآن گفت:محافل قرآنی فضای مدارس و جامعه را با معنویت و نورانیت قرآن کریم همراه می‌سازد. این محافل فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ قرآنی، افزایش همدلی میان دانش‌آموزان و آشنایی بیشتر آنان با مفاهیم الهی است.

وی افزود: حضور فعال دانش‌آموزان در این برنامه‌ها موجب ارتقای روحیه معنوی، انس بیشتر با قرآن و تقویت هویت دینی در میان آنان می‌شود. همچنین، این محافل می‌توانند بستری مناسب برای کشف استعدادهای قرآنی دانش‌آموزان و رشد آن‌ها در زمینه تلاوت، مفاهیم و تدبر در آیات الهی باشند.

رهنما تأکید کرد: آموزش و پرورش شهرستان چناران از برگزاری چنین برنامه‌هایی حمایت کرده و تمام تلاش خود را برای تقویت فرهنگ قرآنی در مدارس به کار خواهد گرفت.

 

 

 

خبرنگار : مهدی وفایی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار