معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش ملارد:

آزمون سنجش دستاوردهای یادگیری، ابزاری کلیدی برای ارتقای کیفیت آموزشی در مدارس است

ملارد (پانا) - معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهرستان ملارد، برگزاری آزمون سنجش دستاوردهای یادگیری را ابزاری کلیدی برای ارتقای کیفیت آموزشی در مدارس دانست و بر نقش محوری این آزمون‌ها در بهبود نظام آموزشی تاکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۴۸۸۵۵
لینک کوتاه کپی شد
آزمون سنجش دستاوردهای یادگیری، ابزاری کلیدی برای ارتقای کیفیت آموزشی در مدارس است

سیدرسول حسینی، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهرستان ملارد در گفت‌وگو با خبرگزاری پانا از برگزاری موفقیت‌آمیز «آزمون سنجش دستاوردهای یادگیری» ویژه دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول در این شهرستان خبر داد. این آزمون با هدف ارزیابی دقیق پیشرفت تحصیلی و میزان دستیابی دانش‌آموزان به اهداف آموزشی تعیین‌شده برگزار گردید.»

حسینی با اشاره به مشارکت ۷۰۲۵ دانش‌آموز پایه‌های هفتم، هشتم و نهم در این آزمون هماهنگ کشوری اظهار کرد: «هدف اصلی اجرای این آزمون‌ها، سنجش دقیق پیشرفت تحصیلی و میزان دستیابی دانش‌آموزان به اهداف آموزشی تعیین‌شده است. نتایج این ارزیابی‌ها نقاط قوت و ضعف سیستم آموزشی را آشکار می‌کند و به عنوان نقشه‌راه برای برنامه‌ریزی‌های آینده در جهت تقویت کیفی فرآیند یاددهی و یادگیری مورد استفاده قرار می‌گیرد.»

وی افزود: «شناسایی سطح علمی دانش‌آموزان در دروس مختلف به ما کمک می‌کند تا با طراحی مداخلات آموزشی هدفمند، شکاف‌های یادگیری را کاهش دهیم و از تحقق عدالت آموزشی در سطح کشور اطمینان حاصل کنیم. این آزمون‌ها همچنین معیاری ارزشمند برای مقایسه عملکرد دانش‌آموزان در سطح ملی است و به استان‌ها و مناطق مختلف امکان می‌دهد تا با بازنگری در روش‌های خود، گام‌های موثری در راستای استانداردسازی آموزش بردارند.»

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهرستان ملارد با تأکید بر اهمیت هماهنگی این آزمون با برنامه‌های کشوری خاطرنشان کرد: «برگزاری همزمان این آزمون در سراسر کشور، داده‌های مقایسه‌پذیر و یکپارچه‌ای را در اختیار تصمیم‌گیران قرار می‌دهد. این داده‌ها برای سنجش اثربخشی سیاست‌های کلان آموزشی و تخصیص بهینه منابع حیاتی است. این رویکرد به ویژه در شناسایی مناطق محروم و نیازمند حمایت بیشتر کاربرد دارد.»

حسینی اظهار کرد: «نتایج این آزمون‌ها می‌تواند به مدیران آموزشی و سیاست‌گذاران کمک کند تا تصمیمات بهتری در راستای بهبود کیفیت آموزشی و ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان اتخاذ کنند و در نهایت به پیشرفت نظام آموزشی کشور یاری رسانند.»

خبرنگار : دانش آموز، رها جباری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار