مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس مطرح کرد:

تلاش برای تامین منابع مالی با همکاری بانک‌های داخلی و خارجی

تهران (پانا) - مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس تصریح کرد کمبود منابع مالی برای توسعه صنعت هم از دیگر معضلات این صنعت است و در تلاش هستیم با همکاری بانک‌های خارجی و داخلی در جهت رفع مشکلات منابع مالی حل شود.

کد مطلب: ۱۵۲۶۴۳۷
لینک کوتاه کپی شد
تلاش برای تامین منابع مالی با همکاری بانک‌های داخلی و خارجی

محمدحسن شریعتمداری در نشستی خبری با اشاره به  همایش پتروفن ۱۴۰۳ از ۲ تا ۴ دی ماه در تهران برگزار می‌شود، گفت:نگاه به توسعه آینده اقتصاد کشور اهمیت دارد و باید تلاش کرد جوانان خلاق کشور را گرد هم آورد.در دنیا تحقیق و توسعه زمینه‌ساز رشد صنایع است.کمبود منابعی مانندی خوراک و تزاحم منافع میان توسعه و قیمت‌ها از جمله مشکلات صنایع است.

شریعتمداری گفت: کمبود منابع مالی برای توسعه صنعت هم از دیگر معضلات این صنعت است و در تلاش هستیم با همکاری بانک‌های خارجی و داخلی در جهت رفع مشکلات منابع مالی حل شود.

شریعتمداری تصریح کرد: همه واحدهای صنعتی که به توسعه توجه نکنند محکوم به فنا هستند.نباید صنعتی پایه‌گذاری کنیم که بعدا در بازار جهانی محصولش قابل فروش نباشد.سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه موجب می‌شود تا تولید با استانداردهای جهانی فاصله نداشته باشد.

وی گفت: گزارش‌های پتروفن نشان میدهد که شرکتهایی که وارد این عرصه شده‌اند رشد قابل

داشته‌اند.حرکت به سمت پتروشیمی سبز از اهداف من در مدیریت این مجموعه است‌.برای هوشمند سازی و استفاده از هوش مصنوعی پیشنهادات ارزشمندی وجود دارد و می‌توان پیشرفت‌های مناسبی به دست آورد.

وی تاکید کرد: کار تکمیل زنجیره ارزش باید به گونه‌ای باشد که بخش خصوصی تشویق به حضور شود.

شریعتمداری گفت: تقویت و توانمندسازی شرکت‌ها از جمله اقدامات پتروفن خواهد بود و شرکت‌های نوآور مورد توجه قرار بگیرند.

در ادامه این نشست حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور گفت: این همایش مسیر پیشرفت در صنعت پتروشیمی است و امسال این همایش با شعار نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد:  صنعت پتروشیمی صنعتی پیشران و ارزآور برای اقتصاد است.تکنولوژی‌های تولید به سرعت در حال پیشرفت است و اگر در صنایع تحقیق، توسعه و فناوری وجود نداشته باشد آن صنعت محکوم به شکست است.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: نهضت نوآوری و فناوری‌های نوظهور با صنعت پتروشیمی آغاز خواهد شد.تکنولوزی زمانی به وجود می‌آید که روی تحقیق و توسعه فعالیت شود.

وی ادامه داد: تعداد افراد برنده در همایش نباید زیاد باشد و برنده بداند به واسطه اقدامی متفاوت حائز دریافت این جایزه شده است.

افشین خاطرنشان کرد: ۵.۷ همت قرارداد در همایش فن‌بازار سال گذشته به تصویب رسیده است.

یکی از مهمترین نمایشگاه‌ها در جهان نمایشگاه واردات چین است.نمایشگاه‌های مهمی مانند ایران ساخت نیز در کشور برگزار می‌شود بنابراین همایش‌ها محلی برای استفاده از ظرفیت‌ها است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار