مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در راهپیمایی حمایت از مردم غزه:
غزه، نماد مظلومیت و ظلم ظالمان است
اهواز (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در راهپیمایی حمایت مردم اهواز از فلسطین گفت سالهاست که مردم فلسطین مورد ظلم و ستم قرار گرفته و امروز غزه نماد مظلومیت و ظلمی است که اتفاق میافتد.

مسعود حمیدی نژاد، مدیر کل آموزش و پرورش استان خوزستان با حضور در راهپیمایی حمایت از مردم غزه و فلسطین در گفتوگو با پانا گفت: «سال هاست که مردم فلسطین مورد ظلم و ستم قرار گرفته و امروز غزه نماد مظلومیت و ظلمی است که اتفاق می افتد؛ اسرائیل نماد ظلمی است که انجام می دهد پس باید با یکدیگر برای نابودی ظلم و ظالمان همراه شویم.»
وی افزود: «دانش آموزان و آینده سازان نظام جمهوری اسلامی ایران آمدند تا بگویند این مسیر را ادامه خواهیم داد و برای محو اسرائیل آماده هستیم.»
حمیدی نژاد گفت: «امام ما را برای حمایت از مظلومان جهان آموزش داد و قطعا یکی از وظایف ما این است که هر کجا ظلمی دیدیم در مقابل آن ظلم بایستیم و هر کجا مظلومی دیدیم از او حمایت کنیم.»
دانش آموز خبرنگار : فاطمه طاعی
ارسال دیدگاه