شرکت گسترده دانشآموزان در امضای طومار من یک سلیمانیام
رباط کریم (پانا) - دانشآموزان شهرستان رباط کریم با حضور در دبیرستان فضیلت و شرکت گسترده در امضای طومار من یک سلیمانیام به مناسبت دهه بصیرت اولین بخش از برنامههای سالگرد شهادت شهید سلیمانی را گرامی داشتند.

در ابتدای برنامه گروه حاملان قرآن با تلاوت آیاتی از قرآن کریم مجلس را معطر کردند. سپس دانشآموزان حاضر در برنامه، طومارهایی را با متن من یک سلیمانیام جهت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهید سلیملانی و همچنین گرامیداشت دومین سالگرد رحلت وی امضا کردند.
یکی از دانشآموزان حاضر در برنامه در گفت و گو با پانا اشاره کرد:مطمئنا شهادت شهید سلیمانی داغی بسیار بزرگ بود که نه تنها قلب مردم ایران را به درد آورد بلکه قلب تمامی کسانی که در جهان خواستار آزادی و عدالت بود نیز به درد آمد.
وی ادامه داد: ما امروز با شرکت در این برنامه، این طومار را امضا کردیم تا تمامی دشمنان و قاتلان وی بدانند که ما دانشآموزان و نوجوانان این آب و خاک، با قلب پاک خود ادامه دهندگان راه شهید سلیمانی هستیم و پرچم این انقلاب را به دست حضرت مهدی خواهیم رساند.
خبرنگار دانشآموز:هستی رضایی فرد
ارسال دیدگاه