کمک ۷۴ میلیارد تومانی حامیان فارس به فرزندان معنوی

شیراز(پانا)-حامیان طرح اکرام ایتام و محسنین در فارس طی ۷ ماهه امسال، ۷۴۲ میلیارد و ۹۲۹ میلیون ۱۰۱ ریال به فرزندان معنوی خود کمک کردند.

کد مطلب: ۱۱۳۴۲۵۸
لینک کوتاه کپی شد
کمک 74 میلیارد تومانی حامیان فارس به فرزندان معنوی

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) فارس با اعلام اینکه حامیان طرح اکرام ایتام و محسنین فارس طی ۷ ماهه امسال ۷۴۲ میلیارد و ۹۲۹ میلیون و ۱۰۱ ریال به فرزندان معنوی خود کمک کردند، گفت: در حال حاضر ۱۰۶ هزار و ۳۳۲ نفر حامی نیکوکار در استان از ۲۵ هزار و ۱۷۳ نفر فرزندان معنوی خود حمایت می کنند، که از این تعداد ۹ هزار و ۶۸۴ فرزند طرح اکرام ایتام و مابقی از فرزندان محسنین هستند.
محمد بذرافشان میانگین سرانه دریافتی فرزندان ایتام و محسنین را در ۷ ماهه امسال ۴ میلیون و ۲۱۶ هزار و ۱۳۳ ریال اعلام کرد و افزود: در این مدت میزان سرانه پرداختی هر حامی نیز ۹۹۸ هزار و ۱۲۶ ریال بوده است و درآمد کل طرح اکرام نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۲ درصد رشد داشته است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار