در دهه فجر ۷۵ پروژه تولیدی و عمرانی بخش کشاورزی به بهره برداری میرسد
یزد(پانا)- همزمان با مراسم و برنامه های بزرگداشت چهل و یکمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران ۷۵ طرح و پروژه بخش کشاورزی در سطح استان یزد افتتاح و بهرهبرداری از آنها آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان یزد، سیّد جمال سجادی پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی این استان بااعلام خبر فوق افزود این پروژه ها در بخشهای مختلف آب و حاک، تولیدات دامی، صنایع تبدیلی و تکمیلی و کسب و کار نوین و تولیدات گیاهی با اعتباری بالغ بر۱۰۴ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۳۲۴ نفر به بهره برداری خواهد رسید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد اظهار کرد از مجموع ۷۵طرح افتتاحی بخش کشاورزی استان ۳۵ پروژه با اعتباری معادل ۱۸۶.۸میلیارد ریال و مربوط به آب و خاک، ۱۸ پروژه با سرمایه ای معادل ۴۲۸.۷ میلیارد ریال مربوط به تولیدات دامی ، ۱۳ پروژه با سرمایه ای معادل ۲۸۹.۲ میلیارد ریال مربوط به صنایع کشاورزی و ۹ پروژه با سرمایه ای معادل ۱۳۶ میلیارد ریال مربوط به تولیدات باغی خواهد بود.
سجادی پور خاطر نشان ساخت از مجموع اعتبارات هزینه شده ۱۸درصد آن اعتبارت دولتی بوده که در زمینه فعالیت عمرانی (آب و خاک) هزینه شده است و ۸۲ درصد آن نیز شامل آورده های شخصی(۵۸درصد) وتسهیلات بانکی(۲۴درصد)بوده که در بهره برداری از پروژه های تولیدی هزینه شده است و انشاء ا... زمینه اشتغال حداقل ۳۲۴ نفر را بطور مستقیم فراهم خواهد کرد.
ارسال دیدگاه