«سکنجبین» بهترین نوشیدنی تابستان
در فصل گرما غذای با طبع «گرم» نخورید
تهران (پانا) - یک متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه نباید در فصل گرما غذاهای گوشتی، سرخکردنی و غذاهای با طبع گرم مصرف شود، گفت: سکنجبین که ترکیبی از عرق نعنا، سرکه، آب و عسل است، بسیار مفید بوده و خاصیت رفع عطش و انرژیزایی خوبی دارد.
بهگزارش فارس، نعمتالله مسعودی درباره «راههای مقابله با گرمازدگی در فصل تابستان»، اظهار کرد: باید توجه کنیم که اکنون در فصل گرما هستیم؛ در نتیجه ضرورتی ندارد تا وعده غذایی ناهار را میل کنیم و مهمتر از این موضوع توجه به این نکته است که میتوانیم غذا را کمتر مصرف کنیم؛ ضمن اینکه نوع خوردن غذا نیز بسیار مهم است.
او با تاکید بر اینکه نباید در فصل گرما غذاهای گوشتی، سرخکردنی و غذاهای با طبع گرم مصرف شود، گفت: مصرف میوهها بسیار توصیه میشود؛ برای نمونه سیب خود یک غذاست یا خوردن سالاد و نان و ماست نیز میتواند برای یک وعده غذایی استفاده شود؛ بهخصوص مصرف آن در ناهار توصیه میشود.
این متخصص طب سنتی در پاسخ به این پرسش که «بهترین نوشیدنی برای مصرف در فصل تابستان چیست؟»، بیان کرد: میتوان میوههای موجود را تبدیل به شربت کرده و از آن استفاده کرد؛ مانند شرب زرشک و آبلیمو که توصیه میشود، اما بهترین مادهای که باید به آن توجه کنیم سرکه و انگبین است. ما ۱۲۶۱ مدل سرکه و انگبین داریم که سکنجبین که ترکیبی از عرق نعنا، سرکه، آب و عسل است بسیار مفید بوده و خاصیت غذایی، رفع عطش و انرژیزایی خوبی دارد.
ارسال دیدگاه