معاون جهاد کشاورزی استان سمنان:
تولید گوشت مرغ در استان سمنان به حدود 57 هزار تن میرسد
سمنان (پانا) - معاون جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: پیشبینی میشود تولید گوشت مرغ در این استان در سال آینده به 56 هزار و 800 تن برسد.
مصطفی شاهحسینی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به برنامههای این سازمان برای افزایش میزان تولید گوشت مرغ در استان سمنان اظهار داشت: جوجه ریزی گوشتی در مرغداریهای گوشتی استان سمنان از ابتدای امسال تاکنون 25 میلیون و 644 هزار قطعه بوده است.
شاه حسینی به میزان تولید گوشت سفید حاصل از فعالیت مرغداریهای گوشتی استان سمنان اشاره کرد و گفت: تولید گوشت مرغ تا پایان امسال به 55 هزار و 160 تن میرسد.
افزایش تولید گوشت مرغ در استان سمنان
معاون بهبود تولیدات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه تولید گوشت مرغ امسال نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، تصریح کرد: پیشبینی میشود میزان تولید گوشت مرغ در سال آینده نیز حدود 3 درصد افزایشیافته و به 56 هزار و 800 تن برسد.
شاهحسینی با بیان اینکه در استان تولید گوشت مرغ بهاندازه کافی صورت میگیرد، یادآور شد: 70 درصد تولید گوشت مرغ استان مازاد است.
وی با بیان اینکه عمده گوشت مرغ تولیدی استان سمنان به استانهای همجوار ارسال میشود، افزود: مازاد گوشت مرغ تولیدی استان عمدتاً به استان تهران ارسال میشود.
گفتنی است ، 394 واحد مرغ گوشتی در استان سمنان فعالیت میکند.
ارسال دیدگاه