کارشناس مسئول تشکیلات پیشتازان دانش آموزی استان یزد خبرداد:
شرکت بیش از ۱۳۰۰ مربی و یاور مربی پیشتاز یزد در کارگاه آموزش مهارت های تشکیلاتی
کارشناس مسئول تشکیلات پیشتازان دانش آموزی استان یزد بیان کرد: ۶۰۰ مربی و ۷۰۰ یاور مربی پیشتاز استان یزد در کارگاه آموزشی توجیهی مهارت های تشکیلاتی شرکت کردند .
به گزارش پانای یزد؛ سید حمید فلاح زاده کارشناس مسئول تشکیلات پیشتازان دانش آموزی استان یزد بیان داشت: کارگاهی آموزشی برای ۶۰۰ مربی و ۷۰۰ یاورمربی پیشتاز که در حوزه سازمان دانش آموزی فعالیت می کنند؛ برگزارشد .
وی در ادامه افزود: در این کارگاه آموزش هایی در زمینه فعالیت تشکیلاتی، مهارتی و معرفتی در کنار کار با چوب و طناب آموزش داده شد.
فلاح زاده در خصوص این کارگاه و نیز برنامه های سازمان دانش آموزی شرح داد: از آنجایی که رسالت این سازمان تربیت دانش آموزان و مربیان با رویکرد تشکیلاتی است، تلاش شده است با برگزاری این گونه کارگاه ها، این امر محقق شود .
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۸۵۵ گروه پیشتازان در استان یزد ثبت شده است که امیدواریم طی روزهای آینده این تعداد به ۹۰۰ گروه نیز برسد.
کارشناس مسئول تشکیلات پیشتازان سازمان دانش آموزی استان یزد در اخر خاطرنشان کرد: این کارگاه به منظور آماده سازی مربیان جدید برای شروع فعالیت های تشکیلاتی در مدارس برگزارشده است .
ارسال دیدگاه