بانک مرکزی اعلام کرد

افزایش بیش از ۱۰ درصدی قیمت مسکن در تهران

جدیدترین گزارش بانک مرکزی حکایت از گران شدن قیمت مسکن در تهران دارد،‌ بر اساس آمار منتشر شده این بانک، معاملات مسکن پایتخت در آبان‌ امسال ۱۸.۵ درصد افزایش یافته است.

کد مطلب: ۶۸۷۶۵۱
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا، مطابق آمار بانک مرکزی در آبان امسال، تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی شهر تهران به ۱۴ هزار و ۸۰۰ هزار واحد مسکونی رسید که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۸.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

در این ماه، متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های املاک شهر تهران ۴۸.۹ میلیون ریال بود که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۰.۹ درصد افزایش یافته است.

از مجموع ۱۴ هزار و ۷۶۴ واحد مسکونی معامله شده واحدهای تا ۵ سال ساخت با سهم ۴۷.۲ درصد بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است.

سهم مذکور در مقایسه با آبان‌ماه ۹۵ بالغ بر ۵ واحد درصد کاهش یافته و در مقابل به سهم واحدهای با قدمت ۶ تا ۱۰ سال و بیش از ۱۵ سال افزوده شده است.

در آبان‌ماه امسال متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده در شهر تهران ۴۸.۹ میلیون ریال بود که در مقایسه با مهر ۹۶ و ماه مشابه سال گذشته به ترتیب ۲.۱ و ۱۰.۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

در هشت ماه ابتدایی امسال نیز تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی تهران به ۱۱۳ هزار و ۸۰۰ واحد رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۷.۷ درصد افزایش افته است.

در این مدت متوسط قیمت یک متر مربع بنای احد مسکونی معامله شده در شهر تهران ۴۶.۵ میلیون ریال بود که نسبت به هشت ماه سال گذشته ۷.۱ درصد افزایش یافته است.

تحولات اجاره بهای مسکن

بر اساس گزارش بانک مرکزی شاخص کرابه مسکن اجاری در شهر تهران و کل مناطق شهری نسبت به ماه مشابه سال گذشته به ترتیب ۹.۶ و ۸.۵ درصد رشد نشان می‌دهد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار