مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان، ابتلا به سرطان لوزالمعده را کاهش می دهد
خبرگزاری پانا: خوردن مواد غذایی با منبع آنتیاكسیدانی و ویتامینهایC و E از بروز سرطان لوزالمعده می كاهد.
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، محققان انگلیسی با انجام مطالعات خود بر روی ۲۳۵۰۰ فرد بالای ۴۰ سال دریافتند كه استفاده از رژیمهای غذایی كه شامل مقادیر بالایی از آنتیاكسیدانها به ویژه سلنیم و ویتامینهای C و E است، امكان ابتلاء به سرطان لوزالمعده یا پانكراس را در گروه مورد مطالعه نسبت به بقیه افراد تا دو سوم كاهش داده است.
براساس این گزارش محققان با بررسیهای بیشتر افزودند: در صورت اثبات یك رابطه مستقیم علت و معلولی در آزمایشات بعدی مصرف غذاهای سرشار از آنتی اكسیدانها و این ویتامینها میتوانند تا ۸ درصد از وقوع سرطان لوزالمعده جلوگیری كند.
نتایج حاصل از این گزارش همچنین میافزاید كه مهمترین آنتیاكسیدانها، ویتامینهای C و E و بتاكاروتن ها هستند. سلنیم نیز بعنوان یك ماده معدنی نقش آنتیاكسیدانی مهمی دارد كه تمامی اینها باید از طریق غذا وارد بدن شوند چرا كه بدن به تنهایی نمی تواند آنها را تولید كند.
به گفته محققان ۳۵ درصد از كل سرطان ها با خوراكی ها و مواد غذایی كه در رژیم های غذایی وجود دارند مرتبط هستند و داشتن یك رژیم غذایی سالم تا حدی می تواند فاكتورهای خطر ابتلاء به انواع سرطان ها را كاهش دهد.
ارسال دیدگاه