معاون پرورشی دبستان برهان علم ناحیه یک بهارستان:

صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی برای دانش‌آموزان است 

بهارستان یک(پانا) - معاون پرورشی دبستان برهان علم ناحیه یک بهارستان در جشنواره غذاهای محلی، صبحانه را مهم‌ترین وعده غذایی برای دانش‌آموزان دانست.

کد مطلب: ۱۴۲۰۳۷۳
لینک کوتاه کپی شد
صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی برای دانش‌آموزان است 

ایمانه وثوقی، معاون پرورشی دبستان غیردولتی دولتی برهان علم ناحیه یک بهارستان در رابطه با برگزاری جشنواره غذای سالم به پانا گفت: «هدف از این جشنواره توجه به اهمیت تغذیه سالم و نیاز به تنوع تغذیه در سنین کودکی و ایجاد رغبت و انگیزه و میل غذایی در دانش‌آموزان و همچنین مشارکت آنها در امور منزل بوده است که با مشارکت بسیار بالای دانش‌آموزان و خانواده‌های محترم آنان برگزار شد. انواع غذاهای بومی و سنتی، با دیزاین محلی و حتی در حمایت از کودکان مظلوم غزه سِرو شدند و دانش‌آموزان با خوشحالی در کنار یکدیگر این روز زیبا و به یاد ماندنی را سپری کردند.»

وثوقی در ادامه به توجه تنوع و کیفیت غذاهای دانش‌آموزان گفت: «تنوع و کیفیت غذاها در سطح بسیار بالایی بوده و به طرز زیبایی تزئین شده بودند؛ بسیاری از دانش‌آموزان برای دوستان خود نیز غذا تهیه کرده بودند، تمام غذاها همراه با شناسنامه غذا جمع‌‌آوری و در سالن مدرسه نمایشگاهی برپا شد و تمام دانش‌آموزان توانستند هنرنمایی دوستان خود را ببینند.»

وثوقی در ادامه در مورد مواد خوراکی مجازی که در پایگاه‌های تغذیه سالم به دانش‌آموزان عرضه می‌شود اذعان کرد: «این مواد غذایی به هفت دسته تقسیم می‌شوند که شامل خشکبار، خرما، انواع مغزها و دانه‌های بدون نمک مثل توت، انجیر، برگه کشمش، مغز تخمه‌ها و نخودچی، شیر و فرآورده‌های آن، نوشیدنی‌هایی مانند دوغ کم نمک، انواع میوه، بیسکوییت بدون کرم، کیک و کلوچه، لقمه سالم مانند نان و پنیر و گردو و غذاهای پخته مثل آش، سوپ، خوراک لوبیا، عدسی، حلیم، فرنی، شله زرد و سمنو است که پایگاه‌های تغذیه سالم می‌توانند از این مواد غذایی استفاده کنند.»

معاون پرورشی دبستان برهان علم تصریح کرد: «در جشنواره غذای سالم سعی کرده‌ایم غذاهای سالم با محوریت سازمان دانش‌آموزی، با همکاری اولیا دانش‌آموزان، معلمان و مربیان ارائه شود؛ همچنین برای فرهنگ‌سازی مصرف غذاهای سالم و دارای ارزش غذایی فراوان و شناساندن غذای سالم به آینده سازان کشور این جشنواره‌ها برگزار می‌شود. هدف از ایجاد پایگاه تغذیه سالم گردآوری یک میان وعده سالم دارای ارزش غذایی بالا است تا دانش‌آموزان در فواصل صبحانه تا ناهار و ناهار تا عصر این نوع غذاهای سالم را مصرف کنند.»

وی همچنین در خصوص نقش خانواده‌ها در تغذیه دانش‌آموزان اضافه کرد: «در خصوص تغذیه سالم دانش‌آموزان خانواده‌ها باید کمک کنند تا دانش‌آموزان بتوانند مواد غذایی مورد نیاز بدن خود را به درستی مصرف کنند؛ برای فرزندان خود فرهنگ‌سازی درستی انجام شود تا دانش‌آموزان علاقه به غذاهایی با ارزش غذایی کم و ناسالم نداشته باشند و حتی بیرون از مدرسه روی آنها نظارت کنند.»

معاون دبستان غیردولتی برهان علم در پایان افزود: «در پایان نمایشگاه، غذاها به کلاس‌ها برده شد و هر غذا به صاحب آن تحویل داده شد؛ سپس دانش‌آموزان در محیطی صمیمی در کنار یکدیگر غذاها را میل کرده و ساعات خوشی را در کنار هم تجربه کردند.»

خبرنگار دانش‌آموز: هستی بیرنگ

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار