قنبرزاده: سپاهان خواستار سقف قرارداد ۶۰۰ میلیاردی بود

تا زمانی که قرارداد ۶ بازیکن سپاهان اصلاح نشود، حق بازی در لیگ را ندارند/ قرارداد سپاهان با هادی محمدی مصداق دور زدن قانون است

تهران (پانا) - نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت باشگاه‌های پیکان و هوادار برای یک فصل لیگ برتر مجموعاً ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه کرده‌اند.

کد مطلب: ۱۴۰۳۹۸۲
لینک کوتاه کپی شد
قنبرزاده: سپاهان خواستار سقف قرارداد ۶۰۰ میلیاردی بود

منصور قنبرزاده، نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال در گفت‌وگو با برنامه تلویزیونی «ورزش و مردم» از شبکه یک سیما و در واکنش به کسر چهار امتیاز از باشگاه سپاهان اصفهان با حکم کمیته انضباطی، اظهار داشت: برای سپاهان، پرسپولیس و نساجی در لیگ قهرمانان آسیا آرزوی پیروزی می‌کنم. پس از اینکه چهار باشگاه بابت عدم اجرای بخشی از دستورالعمل نظارت بر قرارداد‌ها از سپاهان شکایت کرده بودند، این کارگروه کار‌های ابتدایی را انجام داد و نتایج بررسی‌ها را به کمیته انضباطی ارسال کردیم. کمیته انضباطی کاملاً مستقل عمل می‌کند و پس از صدور رأی، حوصله کردیم و تمایل نداشتیم در آستانه حضور سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا صحبت کنیم.

*تا زمانی که قرارداد ۶ بازیکن سپاهان اصلاح نشود، حق بازی در لیگ را ندارند

وی خاطرنشان کرد: پس از رأی کمیته انضباطی، بخشی از مسئولان باشگاه سپاهان اعتراضات غیرمعقولی انجام دادند و از ادبیاتی مانند «دخالت مدیران مافیا در این تصمیمات» استفاده کردند. آن‌ها به‌صورت ناجوانمردانه، کمیته انضباطی را به باد انتقاد گرفتند که این صحبت‌ها در کمیته اخلاق پیگیری می‌شود.

نایب رئیس فدراسیون فوتبال افزود: اعضای کمیته گفتند اگر باشگاه‌های شاکی تا ۲۴ ساعت بعد از بازی اعتراض می‌کردند، شرایط فرق می‌کرد. چون این شکایت‌ها بعد از ۲۴ ساعت بوده، به ازای هر بازی یک امتیاز از سپاهان کسر شده است. شش بازیکن تأثیرگذار سپاهان که در فصل دوم قرارداد‌های نامعقولی نسبت به فصل اول بستند، تا زمانی که قرارداد‌های خود را اصلاح نکنند، حق حضور در لیگ برتر را ندارند.

قنبرزاده با انتقاد از محمدرضا ساکت گفت: از باشگاه سپاهان انتظار بیشتری می‌رفت. مدیرعامل این باشگاه عضو هیئت رئیسه فدراسیون است و با قوانین آشناست. هر اعتراضی را باید از مجاری قانونی دنبال کرد و حق تجدیدنظر خواهی وجود دارد، اما به‌صورت مسلسل‌وار علیه کمیته انضباطی، فدراسیون فوتبال، ارکان فدراسیون و کارگروهی که گزارش داده‌اند، واکنش نشان دادند. قول می‌دهم که عدالت رعایت می‌شود و هیچ‌گونه اصفهان‌ستیزی که دوستان در اطلاعیه‌های خود می‌دهند، وجود ندارد. نمایندگان اصفهان در مجلس شورای اسلامی که نمایندگان شریف کشورمان هستند، قطعاً ملی فکر می‌کنند. جلساتی در کمیسیون فرهنگی مجلس داشتیم که همین نمایندگان، خواستار ساماندهی قرارداد‌های ورزشی و جلوگیری از شلختگی و ریخت و پاش بودند. ما نیز همین خواسته را اجرا می‌کنیم و امیدوارم تحت تأثیر قرار نگیرند. زیبا نیست که از هواداران کف خیابان استفاده شود.

وی افزود: احتمالاً پس از تعطیلات، جلسه‌ای درباره این باشگاه تشکیل می‌شود. ما هیچ نقشی در صدور رأی کمیته انضباطی نداریم و فقط اسناد را ارائه می‌کنیم. روز پنجشنبه اعضای کمیته انضباطی، جلسه‌ای با ممیزان مالیاتی داشتند و می‌گفتند باشگاه، حق تضمین مالیات بازیکن را ندارد. همه باشگاه‌ها را بررسی می‌کنیم و هر جا از دستورالعمل تخطی شده باشد، آن را به کمیته انضباطی ارجاع می‌دهیم.

*قرارداد سپاهان با هادی محمدی مصداق دور زدن قانون است

نایب رئیس فدراسیون فوتبال یادآور شد: در مورد قرارداد‌های هنگفت باشگاه‌ها طی سال‌های گذشته تصریح کرد: قانون، عطف ما به سبق نمی‌شود. قرارداد‌های دو ساله در فصل‌های گذشته، اختلاف زیادی با هم نداشتند و اختلاف آن‌ها ۲۵ تا ۳۰ درصد بود. باشگاه سپاهان تا روز‌های آخر تقاضا می‌کرد سقف قرارداد‌ها از ۳۲۵ میلیارد تومان به ۶۰۰ میلیارد برسد که با آن موافقت نشد. این باشگاه، فاصله بین ۳۲۵ تا ۶۰۰ میلیارد را به سال‌های بعد منتقل کرد که از نگاه کارگروه نظارت بر قراردادها، دور زدن قانون به شمار می‌رفت. تناقض‌های زیادی در اعتراض باشگاه سپاهان وجود دارد و ما ناچار هستیم قرارداد‌ها و اصلاحیه آن را منتشر کنیم. امسال قرارداد‌های کلیه باشگاه‌ها با استفاده از هوش مصنوعی و سیستم مکانیزه، قراردادی که در سامانه باشگاه بارگذاری می‌شود، در سامانه سازمان لیگ نیز بارگذاری می‌شود و سازمان لیگ دخل و تصرفی در این کار ندارد. نهایتاً پس از پایان کار، باشگاه‌ها باید نسخه فیزیکی قرارداد‌ها را ارائه کنند.

قنبرزاده با اشاره به قرارداد هادی محمدی گفت: هادی محمدی ۳۵ میلیارد تومان با سپاهان قرارداد بسته است. این باشگاه اعلام کرد قرارداد کارگزاری این بازیکن ۱۷ میلیارد تومان نبوده و اشتباه تایپی رخ داده است. عدد ۱۷ میلیارد تومان در بارگذاری مدارک به‌صورت حروفی، عددی و لاتین درج شده و امضا و مُهر کارگزار پای آن وجود دارد. نسخه فیزیکی قرارداد، اما با نسخه‌ای که در سامانه بارگذاری شده، تناقض دارد. در نسخه فیزیکی نه امضای کارگزار وجود دارد، نه مُهر کارگزار و نه مُهر باشگاه و فقط امضای مدیر باشگاه را دارد! می‌توان گفت که این مسئله می‌تواند مصداق تقلب هم باشد. برای لیگ قهرمانان آسیا هم AFC تنبیهاتی برای برخی باشگاه‌های ایرانی در نظر گرفت که نسخه فیزیکی قراردادها، با نسخه‌ای که در سامانه بارگذاری شده، مغایرت دارد.

وی تصریح کرد: شرافتاً قسم می‌خورم که این کارگروه، کارش را به دور از هرگونه حب و بغض انجام می‌دهد. از زمانی که دستورالعمل‌ها ابلاغ شد، به همه عزیزان گفتیم که این موضوع را جدی گرفته‌ایم و می‌تواند باشگاهی را زیر و رو کند. می‌گویند هر که خربزه می‌خورد، باید پای لرزش هم بایستد. مجامع این باشگاه‌ها که مدیران عامل شرکت‌ها هستند، باید به قرارداد‌ها ورود کنند تا مشکلی پیش نیاید. در نظرسنجی یک خبرگزاری که بیش از ۷۵ هزار نفر شرکت کردند، ۸۳ درصد شرکت‌کنندگان موافق این رأی بودند و بعضاً می‌گفتند این رأی، سبک بوده است.

*برای قرارداد ۲ ساله یک بازیکن ۱۰۴ میلیارد تومان هزینه شده

وی گفت: مردم بدانند دولت، همه را ملزم به شفاف‌سازی کرده و حتی اعلام شده است. حقوق کارمندان باید در یک سامانه بررسی شود. ما بازیکنی داشتیم که با احتساب مبلغ صدور رضایت‌نامه، ۱۰۴ میلیارد تومان برای قرارداد دو ساله او هزینه شده است. با این حال باشگاه‌های پیکان و هوادار برای یک فصل لیگ برتر مجموعاً ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار