قدردانی نمایندگان از دریادلان ناوگروه ٨۶ نیروی دریایی ارتش؛

دریادار ایرانی: ‌بزرگترین و بالاترین سطح بانک اطلاعاتی ‌در طول سفر ناوگروه 86 ‌ایجاد شده است

تهران (پانا) - فرمانده نیروی دریایی ارتش  گفت‌ نداجا بزرگترین سطح بانک اطلاعاتی را در طول سفر ناوگروه ۸۶ ایجاد کرده و سطح بازدارندگی ‌به بالاترین حد افزایش یافته است.

کد مطلب: ۱۳۷۵۷۰۰
لینک کوتاه کپی شد
دریادار ایرانی: ‌بزرگترین و بالاترین سطح بانک اطلاعاتی ‌در طول سفر ناوگروه 86 ‌ایجاد شده است

‌به گزارش روابط عمومی ارتش، نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیش از آغاز جلسه علنی (دوشنبه هشتم خرداد) مجلس، از دریادلان ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش که به همراه امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در صحن مجلس حضور یافته بودند، تجلیل کردند.

ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوشکن تمام ایرانی دنا و ناوبندر مکران پس از ۸ ماه دریانوردی و طی بیش ۶۵ هزار کیلومتر مسیر دریایی که با هدف طی یک دور ۳۶۰ درجه دور کره زمین صورت گرفت، به کشور بازگشت.

این ناوگروه پس از اعزام به ماموریت دور کره زمین از مبدأ بندرعباس، در نخستین ایستگاه در بندر بمبئی هند توقف کرد و سپس با عبور از خلیج بنگال و تنگه مالاگا در جاکارتا پایتخت اندونزی پهلو گرفت.

پس از این توقف ناوگروه با ادامه مسیر به سمت دریای جاوه و عبور از تنگه ماکاسار و دریای سلبس، برای نخستین بار در تاریخ دریانوردی نظامی ایران پا به عرصه وسیع و پهناور اقیانوس آرام گذاشت و با عبور از بیشترین عرض اقیانوس آرام و گذر از کنار جزایر میکرونزی و پولینزی به سمت تنگه ماژلان در جنوب قاره آمریکا حرکت کرد و با عبور از این تنگه وارد اقیانوس اطلس جنوبی شد و سپس با حرکت به سمت شمال و عبور از سواحل شیلی، آرژانتین، اروگوئه و برزیل، نهایتا در بندر ریودوژانیروی برزیل پهلوگیری کرد که این پهلوگیری مصادف با یکصدوبیستمین سالگرد برقراری روابط ایران و برزیل بود.

ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش پس از توقف چند روزه در ریودوژانیرو، با عبور از عرض اقیانوس اطلس در شهر کیپ‌تاون آفریقای جنوبی پهلوگیری کرد و در این شهر نیز چند روزی توقف کرد و پس از آن طی یک دریانوردی حدودا ۴۰ روزه، در بندر صلاله عمان پهلوگیری کرد.

صلاله آخرین ایستگاه ناوگروه ۸۶ نداجا پیش از رسیدن به ایران بود و دریادلان ایرانی پس از جدا شدن از اسکله صلاله به سمت کشورمان حرکت کردند و نهایتا ظهر چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه وارد آب‌های سرزمینی کشورمان شد

‌امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در این مراسم ‌اظهار داشت: ما با اقتدار در صحنه دریا حضور پیدا کردیم و در صحنه دریا هر آنچه شیطنت بود، با سیلی محکم پاسخ داده شد.

وی با اشاره به اینکه انزواگریزی و تحریم‌ناپذیری مردم سرلوحه کار ما بوده است، ادامه داد: ناوگروه ۸۶ از ۲۹ استان شکل گرفت؛ شناور‌های ما با استفاده از دانش بومی ساخته شده و نشان دادیم که هرگاه اراده کنیم، در اوج توطئه‌ها وظیفه خود را به نحو احسن انجام می‌دهیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: ناوگروه ۸۶ مأموریت خود را در مهر ‌۱۴۰۱ آغاز کرد؛ البته در یک دوره یک ساله نیز قبل از آغاز این مأموریت، کار علمی انجام شد و ما به دریا تسلط پیدا کردیم. دریانوردی ما سبز بود و پیام صلح و دوستی را رساند و همه قوانین به خوبی رعایت شد. در هر بندری که حضور پیدا کردیم، ابتدا نماز جماعت برگزار شد و با قدرت در دریا و خشکی حضور پیدا کردیم.

وی تأکید کرد: خوشحالیم که در ایام آزادسازی خرمشهر، خرمشهر دیگری ساختیم و امروز پرچم نظام اسلامی در سراسر دنیا برافراشته شده است و عمق ژئوپلیتیکی و راهبردی ما به‌عنوان دست بلند نظام باید تقویت شود.

امیر دریادار ایرانی خاطرنشان کرد: چند ابهام راهبردی برای دشمنان ایجاد کردیم و آنان حتماً با این ابهام‌ها صحنه روزگار را ترک خواهند کرد. ما بزرگترین و بالاترین سطح بانک اطلاعاتی را در طول این سفر ایجاد کردیم که امروز در اختیار ماست و سطح بازدارندگی ما به بالاترین حد افزایش یافته است

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار