عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌و‌گو با پانا:

حذف ارز ترجیحی باعث گسترش عدالت اجتماعی و رونق اقتصادی می‌شود

بسیاری از فسادهایی که در دولت قبل ایجاد شد، حاصل تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی بود

تهران (پانا) - یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت تخصیص یارانه‌‌های پنهان موجب کاهش عدالت اجتماعی شده است؛ عدالت باید به سمتی پیش برود که همه بتوانند از امکانات دولت استفاده کنند.

کد مطلب: ۱۲۷۶۹۹۲
لینک کوتاه کپی شد
حذف ارز ترجیحی باعث گسترش عدالت اجتماعی و رونق اقتصادی می‌شود

اصغر سلیمی در گفت‌و‌گو با پانا در خصوص اصلاح تخصیص ارز ترجیحی و حذف یارانه پنهان، اظهار کرد: «حذف ارز ترجیحی اوایل به صورت غیرکارشناسی انجام شد و متاسفانه در این زمینه بسیاری از رانت و فسادی که در دولت قبل ایجاد شد ناشی از ارز ۴۲۰۰ تومانی بود که به جای خود استفاده نشد. افراد بسیاری توانستند با ارز ۴۲۰۰ تومانی کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی وارد کنند اما به صورت آزاد به فروش رساندند.»

وی افزود: «اقتصاد کشور به یک جراحی احتیاج دارد تا ان‌شاالله بتوانیم این مشکلات را پشت سر بگذاریم اما این جراحی باید به گونه‌ای باشد که خدایی ناکرده، کشور دچار مشکلات اساسی نشود. بسیاری از مردم در تأمین مایحتاج روزانه خود دچار مشکل هستند و لازم است مورد حمایت ویژه قرار بگیرند. این کار باید با کار کارشناسی و پژوهشی انجام شود تا فضای جامعه دچار التهاب و تنش نشود.»

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: «دولت حتما باید تمهیداتی بیاندیشد تا ارز ۴۲۰۰ تومانی به مایحتاج مردم تخصیص داده شود و حذف ارز ترجیحی موجب شوک جامعه نشود.»

سلیمی ادامه داد: «متأسفانه یارانه پنهانی بسیاری در اختیار افراد خاصی قرار می‌گیرد؛ افراد فقیر کمتر استفاده می‌کنند و برخی از ثروتمندان بیشترین استفاده را از یارانه ‌‌پنهان می‌کنند. عدالت باید به سمتی پیش برود که همه بتوانند از امکانات دولت استفاده کنند.»

وی با بیان اینکه شرایط تولید و اشتغال باید تسهیل گردد تا بسیاری مسائل و مشکلات کشور حل شود، گفت: «باید به نحوی عمل کرد تا فضای جامعه و قوت مردم دچار مشکل نشود و با شیب ملایمی ارز ترجیحی حذف شود.»

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: «متاسفانه تخصیص یارانه‌‌های پنهان موجب شده است که عدالت اجتماعی را در جامعه نداشته باشیم. حذف ارز ترجیحی باعث گسترش عدالت اجتماعی و رونق اقتصادی می‌شود. باید در جهت توسعه اشتغال و تولید نیز باید گام برداشت و ارز ترجیحی به زیرساخت‌های کشور اختصاص یابد. اگر نقدینگی در جامعه کاهش یابد، رونق اقتصادی ایجاد خواهد شد.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار