با حضور معاون اول رئیس جمهور؛
آیین بهرهبرداری از ۱۳ هزار و ۴۵۰ کلاس درس در سراسر کشور برگزار شد
تهران (پانا) - معاون اول رئیس جمهور ۱۳ هزار و ۴۵۰ کلاس درس را در قالب ۲ هزار ۹۵۰ پروژه آموزشی، با حضور در مدرسه امام رضا (ع) منطقه ۱۶ تهران و به صورت ارتباط ویدئو کنفرانس با استانهای سراسر کشور افتتاح کرد.
آئین افتتاح همزمان ۲ هزار و ۹۵۰ فضای آموزشی در سراسر کشور صبح امروز سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، با دستور و ارتباط ویدئوکنفرانس محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.
این طرحها مشتمل بر ۱۳ هزار و ۴۵۰ کلاس درس است که در زیربنایی بالغ بر دو میلیون مترمربع و با صرف اعتباری در حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.
معاون اول رئیس جمهور با حضور در مدرسه استثنایی امام رضا (ع) منطقه ۱۶ تهران و ارتباط تصویری با استانداران سراسر کشور این طرح ها را افتتاح کرد.
استانهای خوزستان با ۲۱۲۲ کلاس درس، فارس با ۱۳۸۰ کلاس درس و خراسان رضوی با ۱۱۱۷ کلاس درس به ترتیب بیشترین پروژههای افتتاحی را داشتند.
گفتنی است، مدرسه امام رضا (ع) با زیربنای ۱۴۰۰ مترمربع، دارای امکاناتی نظیر اتاق فیزیوتراپی، سالن چند منظوره و نمازخانه است که به همت خانواده خیر نیک اندیش مدرسهساز «میرمحمد صادق» با صرف هزینهای در حدود ۱۰ میلیارد تومان ساخته شده است.
حل مسأله «مدارس سنگی» با همراهی «دولت و خیرین مدرسهساز»
مهراله رخشانیمهر در این آیین اظهار کرد: همراهی معاون اول ریاست جمهوری و وزیر آموزش و پرورش با موضوع توسعه فضاهای آموزشی و بحث خیرین مدرسه ساز، موجب دلگرمی و شایسته قدردانی است.
وی افزود: این ۲ هزار و ۹۵۰ طرح، مشتمل بر ۱۳ هزار و ۴۵۰ کلاس درس، در زیربنایی بالغ بر ۲ میلیون مترمربع است، که با صرف اعتباری درحدود ۱۰ هزار میلیارد تومان، در ۳۱ استان کشور تقدیم آینده سازان میهن شد.
رخشانی مهر ادامه داد: با احتساب ۱ هزار و ۳۰۰ کلاس درسی که در اردیبهشت ماه امسال و همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم افتتاح شد، امسال در مجموع ۱۴ هزار و ۷۴۵ کلاس درس به بهره برداری رسید، یعنی به طور میانگین هر روز ۴۰ کلاس درس تقدیم جامعه تعلیم و تربیت شده است.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس وجود مدارس سنگی را یکی از مسائل مهم آموزش و پرورش دانست و گفت: این مدارس که غالباً در مناطق عشایری و صعبالعبور واقع و با استفاده از سنگ و مصالح مرسوم این مناطق ساخته شده اند؛ جمعیت دانش آموزی شناور بین ۵ تا ۱۵ نفر دارند.
وی تصریح کرد: پراکندگی«مدارس سنگی» در نقاط مختلف کشور وجود دارد. برنامه جمع آوری مدارس سنگی در استانهای خوزستان، فارس، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده و همراهی بیشتر دولت و خیرین را میطلبد و امیدوارم در طول دولت سیزدهم این مسأله حل شود.
رخشانی مهر، با اشاره به ارتباط زنده با استانداران خراسان رضوی، ایلام، سیستان و بلوچستان و هرمزگان، گفت: جریان «مدرسهسازی» و رشد فزاینده ساخت، توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی نوید بخش آینده روشن و پایان محرومیتهای آموزشی در استانهای کمتر برخوردار است.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با تأکید بر حمایت از برنامه وزیر آموزش و پرورش در ساماندهی مدارس مناطق مرزی، به ارائه گزارشی در خصوص وضعیت فضاهای آموزشی کشور پرداخت و گفت: ارتقای سرانه فضاهای آموزشی، حذف مدارس خشت و گلی، ساماندهی سیستمهای گرمایشی مدارس، کاهش ۱۰.۵ درصدی آمار مدارس نیازمند تخریب و بازسازی و مقاومسازی از ۳۰ درصد به کمتر از ۱۹.۵ درصد از جمله اقدامات انجام شده در سالهای اخیر است.
ارسال دیدگاه