گزارش پانا از نشست خبری نخستین جشنواره فیلم کوتاه «ناکوک»

رستم وندی: محصولی که درباره آسیب‌های اجتماعی ساخته می‌شود نباید آسیب‌زا باشد

خط قرمزها را نمی‌شوددر قاعده و فرول خاصی لحاظ کرد/باید خط قرمزهای مصنوعی از بین برود

تهران (پانا) - رئیس سازمان اجتماعی وزارت کشور معتقد است، تخیل، ذوق هنری، زیبایی و نوآوری عناصری هستند که مخاطب را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهند و باید آسیب‌های اجتماعی را توسط خود مردم کاهش داد، سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی نمی‌توانند نقش زیادی در کاهش آسیب‌های اجتماعی داشته باشند و هنر می تواند در رفع این آسیب‌ها کمک شایانی کند.

کد مطلب: ۱۲۲۹۴۰۹
لینک کوتاه کپی شد
رستم وندی:  محصولی که درباره آسیب‌های اجتماعی ساخته می‌شود نباید آسیب‌زا باشد

صبح امروز نشست نخستین پویش رسانه‌ای انتشار فیلم و انیمیشن‌های کوتاه با محوریت کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی با حضور محمدتقی رستم‌وندی معاون اجتماعی وزارت کشور ، مهدی دادمان رئیس حوزه هنری در سالن کنفرانس زنده‌یاد طاهرزاده برگزار می‌شود.

در بخشی از این نشست محمدتقی رستم وندی رئیس سازمان امور اجتماعی با اشاره به ماهیت این رویداد هنری گفت: تخیل، ذوق هنری، زیبایی و نوآوری عناصری هستند که مخاطب را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهند.

رستم‌وندی افزود: باید آسیب‌های اجتماعی را توسط خود مردم کاهش دهیم، سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی نمی‌توانند نقش زیادی در کاهش آسیب‌های اجتماعی داشته باشند؛ برای این کار باید تلاش کنیم با ایجاد جذابیت در کار هنری پیام‌های مهم را به مخاطب انتقال دهیم و سطح سواد مردم را افزایش دهیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهداف این جشنواره اشاره کردو افزود: جزو اهداف ماست که رفتار‌های سالم را در سطح جامعه ترویج دهیم و انگیزه مردم را به سمت رفتار مطلوب سوق دهیم و باید بدانیم روش‌های نرم مردم را بهتر به سمت رفتار‌های اجتماعی سوق می‌دهد.

رئیس سازمان امور اجتماعی در پایان سخنان خود تصریح کرد: هنر نقش مهمی در سوق دادن مردم به جهت‌های مختلف دارد؛ باید با استفاده از ظرفیت‌های هنری، آسیب‌های اجتماعی را درمان کنیم و آسیب دیدگان را به جامعه باز گردانیم.

در بخش دیگری از این نشست محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: هنر باید نشان دهنده نقاط کور و مبهم معضلات اجتماعی باشد؛ چنین هنری مردمی است. هنر باید فارغ از پیچیدگی‌های تولید خود را به مردم برساند و مشکل مردم را نشان دهد؛ جشنواره ناکوک از این دست جشنواره‌هاست که نه برای ساخت اثر‌های سفارشی بلکه برای نشان دادن مشکلات مردم ایجاد شده است.

وی ادامه داد: هنرمندان بومی هر منطقه سعی می‌کنند با به تصویر کشیدن مشکلات منطقه خود، آنها را به مخاطب نشان دهند و مسیر بازگشت به فطرت انسانی را دنبال کنند.

رئیس حوزه هنری در ادامه سخنان خود با اشاره به این مطلب که باید ریشه مشکلات را بشناسیم گفت: ما باید بتوانیم مشکلات را به مسائل تبدیل کنیم و برای مسائل خود راه حل‌های درست پیدا کنیم.

وی به همکاری حوزه هنری با سازمان اموراجتماعی وزارت کشور اشاره کردو گفت: همکاری ما در این جشنواره با سازمان امور اجتماعی بوده است و تلاش کردیم از آسیب‌های اجتماعی مناطق حاشیه‌ای از طریق مداخله فرهنگی و هنری کاهش دهیم.

دادمان تصریح کرد: این پویش در سه مرحله انجام خواهد شد و در هر مرحله بخشی از این آثار در معرض نمایش همگانی قرار خواهد گرفت.

محمد مهدی دادمان، عنوان کرد: اینکه اثری درباره آسیب ساخته شود، ولی آسیب زا نباشد هنر بزرگی است، ولی ما استعداد‌هایی داریم که می‌توانند در این مسیر به درستی حرکت کنند و رویه اصلاح آسیب‌ها را در پیش بگیرند.

وی در پایان سخنان خود یادآورشد: بنا داریم با همکاری سازمان امور اجتماعی صندوقی برای حمایت از تولیدات در حوزه هنری تأسیس شود تا از هنرمندان خوش فکر و دغدغه‌مند در حوزه فیلم کوتاه، مستند و فیلم بلند حمایت کنیم تا همه جوانان مستعد بتوانند تولیدات خوبی در این حوزه داشته باشند.

در ادامه این نشست خبری از سایت نخستین پویش رسانه‌ای انتشار فیلم و انیمیشن‌های کوتاه با محوریت کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی (ناکوک) رونمایی شد. همسر مرحوم علی سلیمانی، بازیگر سینما و تلویزیون در ادامه این نشست با اشاره به آسیب‌های اجتماعی گفت: همیشه کودکان مناطق محروم دغدغه علی سلیمانی بود و من هم سعی کردم راه او را ادامه دهم.

وی ادامه داد: همیشه دوست داشتم در جنوب شهر محل‌هایی برای استعدادیابی کودکان و جوانان در جنوب شهر ایجاد شود و تا امروز قول‌هایی در این زمینه داده شده، ولی هنوز اتفاقی رخ نداده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار