۸ ماده غذایی که بیشتر افراد اشتباه مصرف می‌کنند

جوادآباد(پانا)- هنگام آشپزی گاهی دست به ابتکاراتی زده می شود که امکان دارد خواص خوراکی‌ها را کم کند یا در کل خواص خوراکی‌ها را از بین ببرد.

کد مطلب: ۱۱۷۹۶۴۲
لینک کوتاه کپی شد
۸ ماده غذایی که بیشتر افراد اشتباه مصرف می‌کنند

به گزارش همشهری‌آنلاین، اشتباهاتی که می‌تواند مانع جذب ویتامین‌ها و املاح معدنی در غذاها شود، به این شرح است، غلات کامل و حاوی سبوس مانند انواع لوبیا، حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام فیتات هستند که به ویتامین‌ها و مواد معدنی در غذاها متصل می‌شود و از جذب آن‌ها جلوگیری می‌کند. پس همیشه این غلات را قبل از مصرف باید در آب قرار دهید.

توت فرنگی، چاقو زدن به توت فرنگی یا خرد کردن آن، منجر به کاهش شدید جذب ویتامین ث و آنتی اکسیدان‌های موجود در این میوه می‌شود. ویتامین ث موجود در توت فرنگی به نور و اکسیژن حساس است و وقتی در معرض آن‌ها قرار می‌گیرد، از بین می‌رود.

سیر، برعکس توت فرنگی که حاوی ویتامین ث و در برابر نور حساس است، آلیسین موجود در سیر که خواص ضد سرطانی دارد، با قرار گرفتن در معرض نور و هوا بیشترین میزان اثربخشی را دارد. سیر را خرد کنید و بعد آن را به مدت ۱۰ دقیقه در معرض هوا قرار دهید سپس استفاده کنید.

ماست حاوی آب است که البته خیلی‌ها راغب به مصرف آن نیستند. این در حالی است که این مایع حاوی پروتئین، ویتامین ب ۱۲ و فسفر است. پس ماست را با آب موجود در آن مخلوط و از حرارت دادن آن با غذاها نیز اجتناب کنید چون باکتری‌های مفید موجود در آن بر اثر حرارت از بین می‌رود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار