دکترآخوندی: مهم ترین عامل جلوگیری از انتشار ویروس کرونا رعایت بهداشت فردی است
یزد(پانا)- همایش آموزش پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا با حضور مسئولین ناحیه یک در پژوهشسرای برازنده مقدم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش ناحیه یک، "دکترآخوندی" فوق تخصص عفونی با بیان این که راههای انتقال کورونا ویروس جدید، همانند سایرویروس ها و ویروس آنفلوانزا است افزود: از راه های انتقال این ویروس تماس دست آلوده به ترشحات تنفسی با چشم، بینی و دهان، از راه قطرات تنفسی(عطسه، سرفه و صحبت کردن چهره به چهره به مدت طولانی)است، بنابراین استفاده از ماسک برای فرد بیمار و شستشوی مکرر دستها راههای مهم پیشگیری محسوب میشوند.
"دکترآخوندی" بیان داشت: از تماس نزدیک با فردی که به بیماری تنفسی مبتلا است خودداری کنید، درصورتی که در معرض تماس با فرد مبتلابه بیماری تنفسی هستید، از ماسک استفاده کنید و به طور مکرر دستهایتان را با آب و صابون بشویید.
وی ضمن بیان این که مهمترین عامل جلوگیری از انتشار ویروس کرونا پیشگیری و رعایت بهداشت فردی است افزود: مواد غذایی خام و پخته را کنار هم قرار ندهید و از تماس آنها خودداری کنید. همچنین بعد از تمیز کردن و قطعه قطعه کردن مواد غذایی حیوانی خام، اعم از گوشت و سایر محصولات مانند مرغ، ماهی، میگو، ظروف، تخته و چاقویی را که استفاده کردهاید بلافاصله با آب و مواد شوینده بشویید و از تماس ظروف شسته نشده با مواد غذایی پخته، اکیداً خودداری کنید.
"دکترآخوندی" گفت: هنگام تماس با حیوانات، دام، طیور و محصولات آنها، از دستکش و ماسک استفاده کرده و بعد از تماسِ بدون دستکش، حتماً دستهای خود را با آب و صابون بشویید.
وی ادامه داد: در صورت ابتلا به بیماری تنفسی مانند تب، سرفه یا مشکل تنفسی باید سریعا به پزشک مراجعه کنید. همچنین حفظ فاصله حداقل یک متری با سایرین، پرهیز از در آغوش گرفتن، دست دادن و بوسیدن دیگران، پرهیز از حضور در اجتماعات و ملاقات با دیگران، پوشاندن دهان موقع عطسه و سرفه با دستمال یا قسمت بالای آستین، انداختن دستمالهای مصرفشده در یک کیسه نایلونی و گره زدن درِ آن و شست و شوی مکرر دستها با آب و صابون، به ویژه بعد از عطسه و سرفه یا تماس با فرد بیمار از دیگر توصیه هایی است که باید انجام شود.
ارسال دیدگاه