نان روستای وسفونجرد، خوراکی دلنشین قم
قم (پانا) - نان محلی یکی از نانهای خوش طعم است که در روستاهای استان قم بویژه روستای وسفونجرد میتوان شاهد پخت آن بود.
نان محلی یک نان خوش طعم در روستاهای استان قم به ویژه روستای وسفونجرد بخش خلجستان قم است که توسط بانوان تهیه می شود.
معصومه غم انگیز، یکی از بانوان روستای وسفونجرد بخش خلجستان در گفتوگو با پانا پیرامون نان خانگی گفت: «ما روستایی ها اکثر مواد غذایی مان از جمله نان را خودمان تهیه می کنیم.»
وی افزود: «برای پخت نان محلی، یک تنور را با هیزم آماده می کنیم که هیزم خیلی داغ و دیواره های آن بسیار گرم میشود که خمیر را نگه می دارد، مواد نان آرد،مایع خمیر، آب و نمک است که با هم مخلوط می کنیم.»
غم انگیز ادامه داد: «نان محلی بسیار طعمه خوشمزه ای دارد که برای صبحانه با پنیر و گردو بسیار لذت بخش است.»
وی در پایان اظهار کرد: « هر ساله در تعطیلات نوروز گردشگران ایرانی و خارجی که برای دیدن طبیعت زیبای روستاهای خلجستان می آیند و نان های محلی این منطقه استفاده می کنند.»
دانش آموز خبرنگار: نرگس فارسی
ارسال دیدگاه