امروز: چهارشنبه 4 خرداد 1401 - 04:59 تبلیغات
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • دانش‌ آموز خبرنگار
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا ورزشی

حشمت‌الله مهاجرانی: به جای اتهام‌زدن به یکدیگر به فکر تیم ملی باشید

حشمت‌الله مهاجرانی: به جای اتهام‌زدن به یکدیگر به فکر تیم ملی باشید

5/14/2022 10:14:00 AM
5/14/2022 10:14:00 AM
شنبه 24 اردیبهشت 1401 - 10:14
حشمت مهاجرانی

تهران (پانا) - سرمربی اسبق تیم ملی گفت‌ شرایط تیم استقلال در جدول رده‌بندی به گونه‌ای است که به نظر می‌رسد این تیم از بیشترین بخت برای کسب عنوان قهرمانی برخوردار است ولی با این همه فوتبال غیرقابل پیش‌بینی است.

به گزارش خبرورزشی، حشمت‌الله مهاجرانی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین در گفتگو با خبر ورزشی، درباره شرایط تیم ملی جهت آماده شدن برای حضور هر چه بهتر در جام جهانی و رقابت‌های لیگ برتر اظهاراتی را مطرح کرد.

فوتبال ایران ضعف برنامه‌ریزی دارد

مهاجرانی در ارتباط با شرایط امروز فوتبال ایران برای آماده شدن جهت حضور در مسابقات جام جهانی گفت: «ما یکسری کارها را باید انجام بدهیم. به این دلیل کلمه «باید» را به کار می‌برم چون باید تمام افکار و تمرکزمان را روی کارهایمان متمرکز کنیم. باید از تمام امکانات و اختیاراتی که داریم برای بهتر شدن استفاده کنیم. من همواره و مکرراً تاکید کرده ام که ضعف برنامه ریزی و ضعف تشکیلاتی داریم. ما قبل از هر چیز باید ابتدا تشکیلات فوتبال مان را درست کنیم».

کی‌روش هر چه بود برنامه‌ریزی‌اش حرف نداشت

کارشناس فوتبال کشورمان درباره تدارکات تیم ملی برای حضور در دو دوره قبلی جام جهانی در سالهای ۲۰۱۴ برزیل و ۲۰۱۸ روسیه خاطرنشان کرد: «گرچه در سال‌های گذشته حضور کارلوس کی‌روش در رأس تیم ملی فوتبال ایران با حرف و حدیث‌هایی در رابطه با اخلاق و رفتارش همراه بود اما او در زمینه برنامه ریزی و تدارکات نقش بسیار موثری در فوتبال ایران داشت. قطعا کسی نمی‌تواند در بحث برنامه‌ریزی و هنر تشکیلاتی او حرفی بزند. هیچ‌کس نمی‌تواند منکر قدرت و هنر کی‌روش در این ارتباط بشود اما امروز چنین توانی را نزد کادر فنی جدید تیم ملی نمی‌بینیم».

سرمربی سابق تیم ملی: سخت است بگوییم استقلال قهرمان نمی شود/ کی روش هر چه بود برنامه ریزی اش حرف نداشت

همه دنبال آرامش هستند فدراسیون ما دنبال جنجال

مهاجرانی با اشاره به اتفاقات عجیب و غریب در رأس فدراسیون فوتبال ادامه داد: «متاسفانه در آستانه حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی مشاهده می‌کنیم که چه تحولاتی در فدراسیون به وجود می‌آید! ...و یا چه اتهاماتی نسبت به افراد، اعم از رئیس پیشین فدراسیون فوتبال و برخی از اعضای هیأت رییسه اش به گوش می‌رسد. در شرایطی که همه عوامل تیم ملی فوتبال ایران به دنبال آرامش هستند. اما متاسفانه و درست در همین روزهای حساس عده ای دیگر در همان فدراسیون فوتبال پیگیر مسائلی هستند که ثمره ای جز جنجال و برهم زدن تمرکز تیم ملی ندارد!».

وی افزود: «همین رفتارها اثرات نادرستی خواهد داشت و به طور کلی فوتبال را تحت تاثیر قرار می‌دهد و طبعاً می‌تواند روی تیم ملی فوتبال هم اثرگذار باشد. این مسائل روی قدرت تصمیم گیری برای تیم ملی اثرگذار میشود. اگر می‌خواهیم تیم ملی خوبی را روانه جام جهانی کنیم ابتدا باید تشکیلات خودمان را اصلاح کنیم. یعنی باید سازمان فوتبالمان را از وجود چنین مسائلی پاک کنیم و همه چیز را در راستای یک هدف به کار بگیریم. باید برای رسیدن به اهداف مان بیشتر از اینها برنامه ریزی کنیم. برنامه ریزی درست همراه با صبر و حوصله، وگرنه موفقیتی حاصل نمی‌شود».

تعطیلی یک ماهه لیگ اثر مخربش را نشان خواهد داد

مسابقات لیگ برتر از نیمه فروردین ماه سال جاری تا نیمه اردیبهشت ماه با برنامه ریزی کمیته مسابقات سازمان لیگ با وقفه همراه بود. حشمت مهاجرانی درباره تعطیلی یک ماهه فوتبال ایران به دلیل تداخل با ماه مبارک رمضان و به بهانه رقابتهای جام حذفی و حضور دو تیم سپاهان و فولاد در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا تاکید کرد: «لیگ فوتبال هر کشوری چه کوتاه مدت و چه طولانی مدت نباید تعطیل شود. تعطیلی مسابقات لیگ اثرات مخرب و منفی روی کل فوتبال کشور خواهد داشت. هم روی بازیکنان و هم روی باشگاه‌ها. البته اکثر بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران لژیونر هستند و آنها در شرایط مسابقه قرار داشتند اما شک نداشته باشیم که تمرین مداوم و تکرار، باعث افزایش مهارت و قدرت تصمیم گیری بازیکن در لحظه می‌شود. ولی قطعاً چیزی به تجربه بازیکن اضافه نمی‌شود چون تجربه از مسابقه دادن بدست می‌آید. به همین خاطر ما نیاز به بازی‌های دوستانه و تدارکاتی داریم».

بدون مسابقه دوستانه خوب عیار تیم‎مان را نمی‌فهمیم

سرمربی تیم ایران در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین درباره مشخص شدن دیدارهای دوستانه تیم‌های همگروه ایران و برنامه ریزی ضعیف فدراسیون فوتبال کشورمان در همین ارتباط یادآور شد: «حتماً باید برای شناخت بیشتر از توانایی‌های تیم ملی و همچنین ایجاد هماهنگی برای اجرای راه و روشی که می‌خواهیم در دیدار با تیم‌های همگروه خودمان به کار بگیریم احتیاج به دیدارهای تدارکاتی خوب داریم. آن وقت است که برای ما روشن می‌شود نقاط ضعف و قوت تیم ملی در چه بخش‌هایی وجود دارد. مسابقات دوستانه برای بازیکنان و کادر فنی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و عیار تیم ملی مان را مشخص می‌کند».

سرمربی سابق تیم ملی: سخت است بگوییم استقلال قهرمان نمی شود/ کی روش هر چه بود برنامه ریزی اش حرف نداشت

اولین بازی ایران مهمترین مسابقه‌اش است

مهاجرانی درباره وضعیت ایران برای ورود به مسابقات جام جهانی در آبان ماه توضیح داد: «بازیکنان و کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران باید بدانند که در چه میدان بزرگی وارد می‌شوند. قطعاً بازیکن برای سربلندی خود و تیم ملی به هیچ عنوان حتی یک گام هم رو به عقب برنمی‌دارد و تمام تلاشش را به کار می‌گیرد. البته باید بدون غرور مقابل تیم‌هایی که در گروه ایران قرار دارند بازی کنیم. خیلی باهوش و با مطالعه عمل کنیم. نقش مربی در چنین شرایطی بسیار مهم است. اینکه بدانید چطور باید تیمش را به لحاظ روحی و روانی آماده حضور در مسابقه کند خیلی مهم است. به ویژه برای حضور در اولین بازی. چرا که اولین دیدار در جام جهانی اهمیت خاص خودش را دارد و در ادامه، روی نتایج بعدی تیم ملی هم می‌تواند اثرگذار باشد».

لیگ ایران واردات بدی دارد

کارشناس فوتبال کشورمان همچنین درباره وضعیت لیگ برتر و حضور بازیکنان خارجی بی کیفیت در برخی تیم‌ها اضافه کرد: «در سالهای اخیر شرایط به گونه ای پیش رفته که لیگ فوتبال ما تبدیل به یک صادر کننده خوب و یک وارد کننده بد شده است. متاسفانه شاهد هستیم بازیکنانی که طی یکی دو سال اخیر به فوتبال ایران وارد شده اند هیچ الگوی خوب و مطلوبی برای نسل جوان فوتبال ایران نیستند. بازیکنانی نیستند که در تیم‌هایشان اثرگذار باشند».

سرمربی سابق تیم ملی: سخت است بگوییم استقلال قهرمان نمی شود/ کی روش هر چه بود برنامه ریزی اش حرف نداشت

خارجی بی‌کیفیت به بازیکن ایرانی لطمه می‌زند

وی با اشاره به میزان دستمزد تعیین شده برای برخی از این بازیکنان خارجی بی کیفیت همزمان با قیمت بالای دلار در کشورمان تصریح کرد: «با نگاهی به باشگاه‌های فوتبال ایران، کاملا مشهود است که بازیکنان داخلی خودمان با اینکه بازیکنان خارجی هم دریافتی کمتری دارند اما فوتبالیست‌هایی اثرگذارتر در تیم‌هایشان به شمار می‌روند. حتماً چنین اتفاقاتی اثرات منفی را به همراه دارد. هم به روحیه بازیکن داخلی لطمه می‌زند و هم روی عملکرد کلی تیم و باشگاه که در نهایت منجر به عدم نتیجه‌گیری تیم میشود».

فوتبال باشگاهی تنها با اصلاح مدیریت درست می‌شود

بازیکن اسبق فوتبال کشورمان درباره وضعیت این رشته در لیگ برتر رو به اتمام خلیج فارس گفت: «متاسفانه لیگ فوتبال ایران انسجام مطلوبی را ندارد. در این بین مسائل و مشکلات داوری باعث شد تا قضاوت‌ها روی نتایج اثر زیادی داشته باشد. اما اگر مدیریت در فوتبال ایران اصلاح شود قطعاً در کوتاه یا بلند مدت روی نتایج کسب شده و وضعیت کلی فوتبال باشگاهی در ایران اثر خودش را نشان خواهد داد».

وی افزود: «برای نمونه یکی از این اتفاقات، موضوع کسر امتیاز در رابطه با تیم امیر قلعه نویی بود که اگر رخ نمی‌داد شاید نتایج این تیم به گونه دیگری رقم می‌خورد. این موضوع به‌نوعی تیم امیر قلعه نویی را از گردونه رقابت و مسابقه خارج کرد. تیم امیر از قهرمانی دور شد، چون کسر امتیاز روی روحیه بازیکنان و مربی تیم اثر منفی گذاشت».

پرسپولیس فصل پرالتهابی داشت

مهاجرانی که یکی از مؤسسان باشگاه ابومسلم مشهد است درباره باشگاه‌های بالای جدولی در لیگ برتر بیست و یکم اظهار داشت: «سپاهان در فصل جاری لیگ برتر تیم خوبی بود و همین نزدیکی امتیاز تیم‌ها به یکدیگر در نیمه بالایی جدول، باعث شد تا پیش بینی نتایج مسابقات در طول فصل جاری آسان نباشد».

او همچنین درباره مشکلات عدیده این فصل پرسپولیس تصریح کرد: «با توجه به نتایجی که تیم پرسپولیس در دور رفت کسب کرد این تیم نتوانست در دور دوم شرایط خوب فصول گذشته اش را تکرار کند. چون به وضوح می‌توان دید که التهاب‌های به وجود آمده در راس مدیریت باشگاه اثر خودش را در بدنه تیم نشان می‌دهد».

سرمربی سابق تیم ملی: سخت است بگوییم استقلال قهرمان نمی شود/ کی روش هر چه بود برنامه ریزی اش حرف نداشت

نساجی و آلومینیوم صدرجدولی‌ها را اذیت کردند

مهاجرانی درباره دیگر تیم‌های لیگ برتری توضیح داد: «تیم فوتبال تراکتور با سرمایه‌گذاری که داشت امیدوار کننده وارد مسابقات شد اما متاسفانه برخلاف تصور ما نتوانست نتایج مورد نظر هواداران و کارشناسان را به دست بیاورد. از جمله تیم‌هایی که در لیگ برتر امسال توانستند به خوبی مقابل تیم‌های صدرنشین ایستادگی کنند و اثرگذاری شان را در لیگ برتر بیست و یکم نشان دهند می‌توان به نام تیمی‌مثل نساجی مازندران همچنین تیم آلومینیوم اراک اشاره کرد که در این فصل با قدرت ظاهر شدند و توانستند در مصاف با تیم‌های بالای جدولی اذیت کننده ظاهر شوند».

استقلال بخت بالایی برای قهرمانی دارد

بازیکن اسبق تیم تاج در سالهای ۱۳۴۰ تا ۱۳۴۲ در ارتباط با دو تیم قعر نشین و صدرنشین هم حرف زد و گفت: «متاسفانه به دلایل زیادی اعم از عدم اتفاق نظر در بحث مدیریت یا مالکیت باشگاه شهرخودرو، این تیم در انتهای جدول قرار گرفته و احتمال سقوطش هم زیاد است. اما درباره تیم استقلال باید گفت با اینکه حوادث فوتبال همیشه غیرقابل پیش بینی هستند ولیکن بسیار سخت است که بخواهیم بگوییم استقلال قهرمان نمی‌شود و شانسی برای این موضوع وجود ندارد. به نظر من استقلال بیش از همه تیم‌های حاضر در بالای جدول شانس قهرمانی دارد».

حشمت مهاجرانی فوتبال ایران
اخبار مرتبط
  • رد پیشنهاد یک کشور اروپایی توسط فدراسیون فوتبال برای بازی دوستانه

  • برنامه پخش زنده فوتبال و مسابقات ورزشی امروز

  • خبر مهم برای فوتبال ایران؛ تعیین سهمیه آسیا در اختیار فدراسیون شد

  • سه بازیکن نیمکت‌نشین پرسپولیس آماده حضور در ترکیب شدند

  • بازی دوستانه ایران و کانادا ۱۵ خرداد در ونکوور

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • گردو غبار، مدارس ۹ استان را تعطیل کرد

  • مدارس تهران در روز سه‌شنبه تعطیل است

  • افزایش شمار جان‌باختگان ساختمان متروپل آبادان؛ امدادرسانی همچنان ادامه دارد

  • دانستنی‌های مهم درباره دل و جگر

  • 3 گیاه شگفت‌انگیز برای درمان ورم معده

  • اجرای سرود «سلام فرمانده» در دبیرستان تشکیلاتی پاینده ناحیه یک اهواز

  • نگرانی استاندار تهران از وضعیت جوانی جمعیت کشور

  • استاندار تهران: فردا مدارس، ادارات و دانشگاه‌ها تعطیل است

  • آمار مبتلایان و فوتی‌های کرونایی در شبانه‌روز گذشته اعلام شد

  • استقبال بزرگ دهه نودی‌ها از سرود سلام فرمانده

  • جمع دهه نودی‌ها بود و تجدید میثاق با امام زمان(عج) در شهرضا

  • هویت جسد مالک ساختمان متروپل تایید شد

  • تکلیف برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم با توجه به تعطیلی مدارس

  • مدارس و ادارات خوزرستان روز سه‌شنبه تعطیل شد

  • جلسه توانمند‌سازی یازدهمین مجلس دانش‌آموزی پسران و دختران در شهرستان قرچک

  • امتحانات نهایی پایه دوازدهم فردا برگزار می ‌شود

  • نشست معاونان وزرای امور خارجه کشورهای عضو اکو

  • 5 دلیلی که نباید همبرگر فست‌فودی بخوریم

  • شهادت دو خلبان در سقوط هواپیمای آموزشی

  • پویش بزرگ باز‌خوانی سرود سلام فرمانده در کاشان

  • دستور مخبر برای رسیدگی فوری به مصدومان حادثه آبادان

  • قیمت طلا، سکه در سوم خرداد

  • کشف عجیب دانشمندان چینی درباره خاک روی ماه

  • دعوای والدین چه آسیب‌هایی به کودک می‌زند؟

  • نشانه‌ها و علائم وجود ساس در خانه

  • راهکارهایی برای کنترل وابستگی کودکان به دستگاه‌های دیجیتال

  • فواید پیاده‌روی برای کودکان

  • نمایشگاه «آسمان حسین؛ گزیده آثار استاد عبدالحمید قدیریان» افتتاح شد

  • سند تحول شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به تصویب نهایی رسید

  • بزرگترین سرمایه ایران و عمان اعتماد به یکدیگر است

  • تکذیب شایعات زنده بودن مالک متروپل

  • وحیدی: تعداد جانباختگان متروپل به ۱۴ نفر رسید

  • صعود نماینده ایران به جدول اصلی مسابقات تنیس روی میز اسپانیا

  • کمیسیون آموزش مجلس با تفحص از دانشگاه شهید رجایی موافقت کرد

  • با مقصران فروریختن متروپل برخورد قاطع خواهد شد

  • رایزنی‌های فشرده امیرعبداللهیان با وزرای امور خارجه منطقه در خصوص مدیریت معضل مشترک گرد و غبار

  • ثبات و امنیت آینده جهان از مسیر یکجانبه‌گرایی نمی‌گذرد

  • استقلال شکست‌ناپذیر ماند

  • ششگَلانی: به یحیی اخطار دادیم اما مشتاق سنگ‌خوردن بود

  • ٣٠٠ هزار کارگر فصلی بیمه می‌شوند

  • ادامه بررسی بازنگری سیاست‌های کلی در جلسه شورای مدیران مجمع تشخیص

  • مراسم تجلیل از هنرمندان پیشکسوت متولد اردیبهشت و خرداد ماه برگزار شد

  • دولت مردمی، اصلاح توزیع یارانه‌ها را به نفع مردم و اقتصاد کشور می‌داند

  • پیام وزیر اطلاعات در پی شهادت پاسدار صیاد خدایی

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم