امروز: سه شنبه 14 تیر 1401 - 11:10 تبلیغات
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • دانش‌ آموز خبرنگار
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا اجتماعی

رئیس سازمان بازرسی کل کشور:

اقتدار نیروهای مسلح موجب شد تا دشمنان دیگر از قرار داشتن گزینه نظامی روی میز دم نزنند

اقتدار نیروهای مسلح موجب شد تا دشمنان دیگر از قرار داشتن گزینه نظامی روی میز دم نزنند

3/9/2022 10:08:00 AM
3/9/2022 10:08:00 AM
چهارشنبه 18 اسفند 1400 - 10:08
خداییان

تهران (پانا) - رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه اقتدار نیروهای مسلح و تقویت بنیه نظامی و دفاعی کشورمان، موجب شد تا دشمنان دیگر دم از قرار داشتن گزینه نظامی روی میز نزنند، دستاوردها و پیشرفت‌های جمهوری اسلامی در صنایع فضایی، موشکی، تجهیزات نظامی و علمی و فناوری را غیرقابل قیاس با دوران ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و نیز غیرقابل مقایسه با کشورهای دیگر عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، ذبیح‌الله خدائیان در مراسم تجلیل جانبازان شاغل در سازمان بازرسی ضمن تبریک ولادت امام حسین(ع)، امام زین العابدین(ع) و حضرت عباس(ع) و با بزرگداشت روز پاسدار و جانباز، به نقش بی بدیل سپاه پاسداران در تداوم انقلاب اسلامی و تامین امنیت و اقتدار کشور اشاره و تصریح کرد: سپاه پاسداران به تأسی از سیره امام حسین (ع) در روز عاشورا، پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی را در طول عمر پر خیر و برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی به اثبات رسانده و در خط مقدم همه عرصه‌ها نقش آفرین بوده است.

وی با خاطرنشان کردن نقش سپاه در مبارزه و ضربه زدن به گروهک تروریستی منافقین در دهه 60، جنگ تحمیلی و دفاع مقدس، خنثی سازی توطئه‌های دشمنان در جنگ نرم و تلاش برای سازندگی و آبادانی کشور، سخن بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «اگر سپاه نبود، کشور هم نبود» را مورد اشاره قرار داد و افزود: اگر سپاه نبود شاید انقلاب اسلامی ایران نمی‌توانست به حیات خود ادامه دهد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: سپاه پاسداران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا امروز، نقش اصلی را در برقراری امنیت کشور بر عهده داشته و عملکرد آن باعث گسترش مرزهای جغرافیایی جبهه مقاومت شده است؛ بطوریکه مرزهای نظام مقدس جمهوری اسلامی را به فراتر از مرزهای قانونی و جغرافیایی گسترش داده و این دستاورد برآمده از جانفشانی‌های این نهاد مقدس است.

سخنگوی دستگاه قضا با بیان اینکه اقتدار نیروهای مسلح و تقویت بنیه نظامی و دفاعی کشورمان، موجب شد تا دشمنان دیگر دم از قرار داشتن گزینه نظامی روی میز نزنند، دستاوردها و پیشرفت‌های جمهوری اسلامی در صنایع فضایی، موشکی، تجهیزات نظامی و علمی و فناوری را غیرقابل قیاس با دوران ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و نیز غیرقابل مقایسه با کشورهای دیگر عنوان کرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه ضمن پاسداشت مقام جانباز به آیه 95 سوره مبارکه نساء در منزلت مقام ایثار و جهاد اشاره کرد و گفت: جانبازان مجاهدین فی سبیل الله و مصداق و تجسم عینی ارزش‌های ایثار و شهادت هستند.

عضو شورای عالی قوه قضاییه انتقال روحیه ایثار و فداکاری به نسل‌های آینده را امری ضروری دانست و بیان کرد: جانباز شهید زنده‌ای است که ثابت کرده شاگرد مکتب امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه جنگ تحمیلی تمام شد ولی تکلیف ما در سنگر دفاع از ارزش‌های اسلامی و انقلاب، تمام نشده است، تصریح کرد: امروزه دشمن که در تمام عرصه‌ها با شکست مواجه و توطئه‌هایش یکی پس از دیگری خنثی شده است، به نارضایتی مردم از طریق فشارهای اقتصادی، تحریم، شایعه سازی و تهمت زنی امید بسته و مرتب به دنبال شبهه افکنی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی است، بنابراین در این عرصه جدید همه تکلیف داریم با دفاع از ارزش‌ها و ورود به میدان، مانع دلسردی مردم شویم.

خدائیان با یادآوری عیادت اخیر خود از جانبازان مرکز توانبخشی ثارالله، دغدغه اصلی جانبازان سرافراز کشورمان را حفاظت از نظام مقدس جمهوری اسلامی مطرح و به انتظار آن‌ها از سازمان بازرسی به عنوان یک نهاد نظارتی اشاره کرد و گفت: آن‌ها از سازمان بازرسی در انجام وظیفه خود در زمینه مسدود کردن گلوگاه‌های فساد، برخورد با مفسدان، اصلاح فرآیندها و تذکر و هشدار به موقع، انتظار دارند و کوتاهی در انجام این وظایف خیانت به خون شهدا است.

وی با اشاره به حضور 400 نفر از جانبازان و ایثارگران جنگ تحمیلی در جمع کارکنان سازمان بازرسی کل کشور گفت: اگر همین تعداد نیرو با همان روحیه خودباوری و همدلی روزهای دفاع مقدس دست به دست هم دهند، در نظارت بر عملکرد دستگاه‌‎ها و مبارزه با مفاسد و اصلاح امور، انقلابی بزرگ ایجاد می‌شود.

بنابراین گزارش، در ابتدای مراسم عبدالعلی زارعیان جهرمی مسئول امور ایثارگران سازمان بازرسی کل کشور طی سخنانی مطالبات ایثارگران را مطرح کرد.

ذبیح‌الله خداییان سازمان بازرسی کشور
اخبار مرتبط
  • پرونده اتوبوس خبرنگاران پیگیری می‌شود

  • مأموریت رئیس قوه قضاییه به سازمان بازرسی برای تحقیق و تفحص از سازمان بورس

  • انجام بیش از 2 هزار گشت مشترک بازرسی 

  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی به نمایندگان گزارش می‌دهد

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • ضرورت آموزش دانش‌آموزان برای حضور در بورس

  • ۵ شهر خنک ایران برای مسافرت در تابستان

  • دیدار وزرای خارجه ایران و آذربایجان

  • افتتاحیه طرح تثبیت و یادگیری

  • افتتاح نمایشگاه شهرهای خواهرخوانده و توانمندی مدیریت شهری تهران

  • اجرای نمایش «بی‌چرا زندگان»

  • آلودگی شدید هوای پایتخت به روایت تصویر

  • مکاتبه اعضای شورا با رییس‌جمهوری درباره ترمیم حقوق کارکنان رسمی شهرداری تهران

  • آسمان 16 استان غبارآلود است

  • ۳ اقدام وزارت راه ‌برای ساماندهی بازار اجاره‌بها و کمک به مستاجران

  • شناسایی ۱۰۰۷ بیمار و ۸ فوتی کرونایی در شبانه‌روز گذشته

  • دومین روز نشست صمیمانه مدیران سازمان دانش‌آموزی سراسر کشور

  • تفاوت قیمت دلار توافقی و مسافرتی چقدر است؟

  • هشدار هواشناسی خوزستان مبنی بر ماندگاری گرد و خاک تا روز سه‌شنبه

  • درخواست رییس سازمان بورس و اوراق بهادار از رییس مجلس

  • رقابت سخت تیم‌ملی در هفته سوم لیگ ملت‌ها

  • موج جدید کرونا آغاز شد

  • ارائه گزارش خزانه‌دار شورا از عملکرد مالی دو ماهه اول سال ۱۴۰۱ شهرداری تهران

  • وزیر کشور: دیپلماسی شهری می‌تواند در دنیا اثرگذار باشد

  • تهران ظرفیت بسیار بالایی در حوزه اقتصاد دارد

  • قیمت سکه به ١۴ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان رسید

  • تاکید رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر شفافیت معاملات و واگذاری املاک شهرداری

  • انتقاد از منتشر نشدن لیست 129 ساختمان ناایمن از سوی شهرداری تهران

  • کلید اولیه سوالات کنکور 1401 امشب منتشر می‌شود

  • سعید مراغه‌چیان: با این وضعیت پرسپولیس قهرمان لیگ برتر می‌شود

  • تاسیس شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در کشور، فرصت ارزشمندی برای ارتقای سرمایه اجتماعی

  • ورود دانش آموزان سمپاد به جشنواره‌ها، نویدبخش شکل‌گیری تمدن بزرگ ایرانی-اسلامی خواهد بود

  • امیر تاجیک: ناراحت موسیقی و ادبیات کشور ‌هستم

  • نخستین هم‌اندیشی مسئولان خانه‌های دوام و ایمنی محلات شهر تهران

  • ۸۰۰هزار نفر از نیروهای آموزش و پرورش شامل قانون رتبه‌بندی می‌شوند

  • ناصر ابراهیمی: خروجی‌های پرسپولیس مهم تر از ورودی‌ها هستند

  • برنامه‌های اجرایی باید با واقعیت‌های کف بازار همخوانی داشته باشد

  • تصویب یک فوریت لایحه فروش و معامله مجتمع ایستگاهی دردشت

  • هنوز جایگاه شهرداری‌ها در قانون اساسی به درستی تبیین نشده است

  • آینده بیت‌کوین چه خواهد بود؟

  • راه‌اندازی سامانه ملی یکپارچه شهرک‌سازی

  • ۷ اسنوکرباز به مسابقات رده‌های سنی قهرمانی جهان اعزام می‌شوند

  • هم‌افزایی ظرفیت‌های‌ ملی می‌تواند تحریم‌ها‌ را خنثی کند

  • آمار هفتگی فروش و تماشاگران تئاتر شهر و تالار هنر اعلام شد

  • مدافع خارجی استقلال قراردادش را برای دو فصل دیگر تمدید کرد

  • اسناد فروش ملک شرکت واحد اتوبوسرانی ارائه شود

  • سیدجواد هاشمی: از ترلان پروانه قطع امید کرده‌ام؛ او دیگر آهوی پیشونی سفید نیست

  • درخواست رئیس فدراسیون کشتی از دولت و مسئولان

  • انجام ۵۶ درصد از جابه‌جایی مسافران بین شهری توسط ناوگان اتوبوسی

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم