معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان:
بیش از ۱۰ هزار تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان تولید شد
زاهدان (پانا) - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت در شش ماه گذشته سال جاری با جوجهریزی حدود ۶ میلیونی در واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی، بیش از ١٠ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
غلامرضا سرگزی در گفت و گو با پانا اظهار کرد: «در یک سال گذشته محدودیت گسترش واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی در استان ملغی شده و از آن پس برای رسیدن به مرز خودکفایی، بهره برداران را به سرمایهگذاری در این بخش هدایت کردیم.»
وی افزود: «هماکنون ١۵٠ فقره پرونده با ظرفیت جوجه ریزی ۴ میلیون و ۵٠٠ هزار قطعه در هر دوره و توان تولید ٣٠ هزار تن گوشت مرغ عمدتا با سرمایهگذاری شخصی برای دریافت موافقت اصولی، پروانه ساخت و بهره برداری در حال بررسی است که در موعد مقرر به بهره برداری رسیده و موجبات افزایش ضریب خوداتکایی سیستان وبلوچستان به گوشت مرغ را فراهم خواهد کرد.»
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: «هم اکنون در سیستان و بلوچستان ٢۴۴ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی با توان تولید ۴۴ هزار و ٨٠٠ تن گوشت مرغ فعال است.»
سرگزی خاطر نشان کرد: «بر اساس نیاز سرانه مصرف، سیستان و بلوچستان سالانه به ٩٣ هزارتن گوشت مرغ نیاز دارد.»
ارسال دیدگاه