رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی شهرستان‌های استان تهران:

والدین دانش‌آموزان استثنایی به ما اعتماد کنند

شهریار(پانا)- رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی شهرستان‌های استان تهران، بر لزوم پذیرش و همراهی خانواده‌ها با دانش‌آموزان استثنایی تأکید کرد و این دانش‌آموزان را دارای توانمندی‌های ویژه‌ای دانست که با حمایت صحیح، می‌توانند در مسیر رشد و موفقیت گام بردارند.

کد مطلب: ۱۷۳۱۰۶۵
لینک کوتاه کپی شد

علیرضا قنبری، در گفت‌وگو با پانا، بر لزوم پذیرش و همراهی خانواده‌ها با دانش‌آموزان استثنایی تأکید کرد و این دانش‌آموزان را دارای توانمندی‌های ویژه‌ای دانست که با حمایت صحیح، می‌توانند در مسیر رشد و موفقیت گام بردارند.

قنبری با اشاره به آمار سنجش نوآموزان، گفت: «در سال گذشته، هفتاد و پنج هزار نوآموز در شهرستان‌های استان تهران مورد سنجش قرار گرفتند و از این تعداد، سیصد و پنجاه و هفت دانش‌آموز به مدارس استثنایی ارجاع داده شدند. این دانش‌آموزان با شناسایی به‌موقع، وارد مسیر دریافت خدمات ویژه می‌شوند که با همراهی خانواده‌ها، نتیجه‌ مطلوب‌تری خواهد داشت.»

وی در ادامه به خدمات آموزشی مدارس استثنایی اشاره کرد و افزود: «خدمات ارائه‌شده شامل آموزش ویژه با کلاس‌های کم‌جمعیت و معلمان تخصصی است. همچنین خدمات توانبخشی مانند گفتاردرمانی، کاردرمانی و مشاوره برای دانش‌آموزان و حتی خانواده‌های آن‌ها در نظر گرفته شده است تا بتوانند با آگاهی و آرامش بیشتری از این مسیر عبور کنند.»

قنبری با تأکید بر مناسب‌سازی فضاهای آموزشی، خاطرنشان کرد: «مدارس استثنایی برای دانش‌آموزان مناسب‌سازی شده‌اند و مدارس خاصی برای دانش‌آموزان اوتیسم، آسیب‌های بینایی و شنوایی در شهرستان‌های استان تهران فعال هستند. تمام هزینه‌های ایاب‌ذهاب و حتی بخشی از نیازهای زندگی این دانش‌آموزان نیز توسط اداره آموزش و پرورش استثنایی تأمین می‌شود تا خانواده‌ها دغدغه‌ی کمتری داشته باشند.»

وی در ادامه به فرآیند بازگشت دانش‌آموزان به مدارس عادی پرداخت و گفت: «اگر دانش‌آموزان استثنایی در پایان سال تحصیلی توانمندی‌های لازم را کسب کنند، می‌توانند در آزمون مجدد شرکت کرده و در صورت موفقیت، روند تحصیل خود را در مدارس عادی ادامه دهند؛ این همان هدفی‌ست که با پذیرش و همراهی خانواده‌ها محقق می‌شود.»

قنبری در پایان تأکید کرد: «هدف اصلی ما، توانمندسازی دانش‌آموزان استثنایی و ایجاد فرصتی برابر برای یادگیری و رشد آن‌هاست و با حمایت‌های آموزشی، توانبخشی و مشاوره‌ای، مسیر موفقیت را برای این عزیزان هموار می‌کنیم. او از خانواده‌ها خواست که با آگاهی و اعتماد، در این مسیر همراه دانش‌آموزان باشند.»

حجم فایل ویدیویی : ۱۶.۸۴M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۳۲ دانلود فایل
خبرنگار : دانش آموز هلیا بهشتی، بارانا غفوری اصل، ساینا باقرنیا

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار