آذربايجان غربي      سرويس استان ها  
محل ارسال خبر : ارومیه     تاريخ : 1388/11/17   زمان: 09:41

    عضو كميسيون امنيت ملي مجلس در گفت و گو با پانا:
    برخي به خاطر اغراض سياسي موجب خدشه دار شدن عزت مردم ايران در جهان شده اند

    خبرگزاری پانا: نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي گفت: برخي به خاطر اغراض سياسي و با بهانه جويي و ادعاهاي كذب موجب خدشه دار شدن شوكت و عزت مردم ايران در جهان شده اند.

جواد جهانگير زاده در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار سیاسی پانا، گفت: پيشرفت هاي علمي ، صنعتي و رشد شاخص هاي توسعه و موقعيت ممتاز سياسي همراه با اقتدار نظام جمهوري اسلامي در ديپلماسي بين المللي مرهون مجاهدتها و دلاوريهاي غيور مردان ايران اسلامي و ثمره خون شهيدان است . 

وی  افزود: تداوم راه شهداي والاي اسلام در گروتلاش و مجاهدت در امر سازندگي است و نبايد در اين راه دچار اشتباه و غفلت شد .
 
جهانگیرزاده، شناخت مسير درست را بسيار حساس و مهم دانست و گفت : برخي در اين راه دچار لغزش شده و در اثر غفلت راه را اشتباه مي روند و با اين عمل خود عملكرد گذشته شان را نيز در جامعه بي ارزش ساخته اند .
 
نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي در ادامه سخنان خود با بيان اينكه مردم تلاش براي توسعه عدالت، اشتغال و عمران و آباداني و عزت جهاني ايران را از مسئولين انتظار دارند، اظهار داشت : حال در اين ميان برخي به خاطر اغراض سياسي و با بهانه جويي و ادعاهاي كذب موجب خدشه دار شدن شوكت و غزت مردم ايران در جهان شده اند که بايد در پیشگاه شهدا و مردم  پاسخگوي اعمال خود باشند .

انتهای پیام/2

 
  
 




استفاده از اخبار خبرگزاری دانش آموزی (پانا)
با ذکر منبع بلامانع است

  نظر شما درباره اين مطلب