• تاریخ انتشار: 24 دی 1396 - 12:17
  • سرویس: استانها - آذربایجان غربی
افزایش 20 درصدی تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در آذربایجان غربی

افزایش 20 درصدی تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در آذربایجان غربی

ارومیه (پانا) - مدیرکل اداره دامپزشکی آذربایجان غربی از افزایش تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته به میزان 20درصد در استان خبرداد.


 کامیار داهیم با اشاره به فعالیت 5 واحد فعال تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان به ظرفیت 290 هزار قطعه در هردوره پرورشی اظهارکرد: در حدود 694 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در نه ماهه سال جاری در استان تولید شده است که عمده این مرغ ها در شهرستان های مهاباد، نقده و ارومیه تولید می شود.

وی هدف از تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک را ارتقای سطح بهداشت عمومی مصرف کنندگان فراورده های خام دامی عنوان کرد و افزود: در تولید گوشت مرغ نیمچه گوشتی در سن 35 تا 42 روزه در واحدهای دارای پروانه بهره برداری بهداشتی که با نظارت شبکه های دامپزشکی به شیوه صنعتی پرورش می یابند، در طول دوره پرورشی از هیچ نوع آنتی بیوتیکی چه آشامیدنی،تزریقی و یا دان مصرفی در این مرغ ها استفاده نمی شود.

اشتراک گذاری instagram

 برچسب ها # خبرگزاری پانا
captcha