معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان:

اصفهان ، جزء پنج استان باسواد کشور است

اصفهان (پانا) - معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان سطح سواد افراد را در جامعه، شاخص توسعه هر کشور دانست و ابراز کرد: بی‌سوادی عامل بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است و در هر جامعه ای برای توسعه سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی نیاز به سواد ضروری است.

کد مطلب: ۶۹۷۸۷۴
لینک کوتاه کپی شد

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش اصفهان در مراسم سالروز تاسیس نهضت سواد آموزی گفت : در موضوع جذب، سه گروه جذب داریم که به دوره‌های اول تا سوم ابتدایی، دوره انتقال از چهارم تا ششم ابتدایی و دوره تحکیم تقسیم می شود که در دوره سوادآموزی 3 هزار و 800 نفر سهمیه ما برای جذب بوده است که از این تعداد سه هزار و 482 نفر تحت پوشش قرار گرفتند که این تعداد شامل اتباع و کمیساری ها و افراد ایرانی بوده‌اند.به گفته وی، در دوره انتقال دو هزار و 400 سهم داشتیم که اشباع شده است و این موضوع استقبال از سواد آموزی در میان افراد را نشان می‌دهد. همچنین در دوره تحکیم 800 نفر سهم داشتیم که از این تعداد 789 نفر جذب کردیم.

امید قائمی گفت: در حال حاضر جامعه هدف ما در سنجش باسوادی سنین ۱۰ تا ۴۹ سال است و این در حالی است که تا قبل از انقلاب، ۵۵ درصد و درحال حاضر بیش از ۹۵ درصد افراد جامعه هدف در کشور با سواد هستند.

معاون نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به کاهش اختلاف باسوادی در بین زنان و مردان تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های کلان در کشور باید سالانه۴۵۰ هزار نفر از آمار بی‌سوادی در کشور کاسته شود و این در حالی است که هم اکنون از جمعیت ۷۹ میلیونی، ۴۹ میلیون نفر از سن ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند و هنوز دو میلیون و ۶۰۰ نفر در این بازه سنی از سواد محروم‌اند.

او گفت: آمار بی‌سوادان سنین ۱۰ تا ۴۹ سال استان اصفهان ۱۰۳ هزار نفر است.

امید قائمی با تاکید بر اینکه استان اصفهان جزو پنج استان با سواد کشور معرفی شده است، افزود: عواملی همچون عدم تمایل به یادگیری در برخی بی‌سوادان، عدم تخصیص اعتبارات کافی، مهاجرت های بی رویه به اصفهان و میزان دانش‌آموزانی که ترک تحصیل می‌کنند، امکان ریشه کن کردن بی سوادی را سلب کرده است.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان اصفهان در خصوص تعداد آموزشیار در استان اصفهان اظهار کرد: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی به‌کارگیری آموزشیاران در نهضت سواد آموزی برون سپاری شده است و در حال حاضر حدود هزار نفر از فعالان موسسات مجاز امر آموزش سواد آموزان استان اصفهان را برعهده دارند.

امید قـائمی گـفت: بـرخی از شهرستـان‌های استان اصفهان از جمله نواحی چهار، پنج و شش اصفهان، فلاورجان، فریدونشهر، سمیرم، نجف آباد و خمینی‌شهر به دلیل افزایش مهاجرت‌ها و تراکم جمعیت، بیشترین تعداد بی سوادی استان اصفهان را در خود جای داده اند و این در حالی است که در نواحی یک و دو شهر اصفهان، اردستان، نائین، جرقویه، میمه و خور و بیابانک آمار باسوادی استان بیشتر است.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان اصفهان از فعالیت نهضت سواد آموزی در زندان‌های استان اصفهان سخن گفت و ادامه داد: در این زمینه با استقبال خوب مددجویان و مسئولان زندان استان اصفهان روبه‌رو شدیم.او همچنین از جذب 20 درصدی سواد آموزی در بین عشایر سخن گفت.

امید قائمی گفت: شیوه آموزش در نهضت سواد آموزی به سه صورت خودآموز، فرد به فرد و کلاسی است.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان اصفهان، گفت: چهار عنوان مقاله پژوهشی در راستای بهبود عملکرد فعالیت های این سازمان منتشر شده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار