طرحی برای رساندن کتاب به دورترین روستاهای استان
با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی در بین دانش آموزان روستایی منطقه لاشارطرح کوله کتاب اجرا شد
رئیس آموزش و پرورش لاشار گفت: طرح کوله کتاب می تواند تحولی در زمینه کتاب و فرهنگ کتاب خوانی در روستاهای منطقه لاشار ایجاد کند و حرکتی مثبت به سوی ترویج فرهنگ کتاب خوانی است.
به گزارش خبرنگار پانا سیستن وبلوچستان حسین زائی افزود : انجمن حامی به عنوان یک سازمان غیردولتی مستقر در پایتخت فعالیت شایسته ای در زمینه آموزش کتاب و کتاب خوانی، ساخت مدرسه و کتابخانه و همچنین توسعه فضاهای آموزشی دارد.
وی با اشاره به اینکه طرح کوله کتاب طرحی است برای رساندن کتاب به دست کودکان روستاهای کم جمعیتی که دور از شهرها هستند و به کتاب دسترسی ندارند خاطرنشان کرد: نمایندگان انجمن حامی هدف از اجرای این طرح را ترویج فرهنگ مطالعه در کودکان روستایی، بالابردن سطح دانش و آگاهی و پر کردن اوقات فراغت کودکان روستایی ذکر کردند.
رئیس آموزش و پرورش لاشار تصریح کرد: در این کوله ها که گنجایش ۱۰۰ تا ۱۵۰ جلد کتاب را دارد به روستاها فرستاده می شود و به کمک نیروهای داوطلب کتاب ها به روشی مناسب با آن روستا توزیع می شود.
حسین زائی افزود: کوله ها هر ماه بین مدارس روستایی عوض می شوند و کتاب های جدید فرستاده می شودو پس از هر سه ماه هم، با دریافت گزارش ها ادامه ی کار بررسی می شود و تغییرات لازم انجام می شود.
شایان ذکر است: این طرح در چهار روستای سرمیچ، اوگینک، زیارت پیپ، جگردک، شاهی آباد گسک، سیف آباد منطقه لاشار و دو روستای برشک و گوانک منطقه ی آهوران اجرا شد.
ارسال دیدگاه