معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش:

والدین و دانش آموزان علاقه بیشتری به رشته علوم تجربی دارند

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت:میزان تقاضای والدین و دانش آموزان برای ورود به رشته تجربی بیشتر از ظرفیت معلمان بود و پاسخگویی به این میزان تقاضا ممکن نبود.

کد مطلب: ۵۹۹۴۵۷
لینک کوتاه کپی شد
علی زرافشان در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا افزود: از 65 درصد 30 درصد مربوط به آزمون های مشاوره ای است که در مدارس برگزار می شود و 35 درصد بر حسب فرم نظرسنجی علاقه دانش آموزان‌ به رشته تحصیلی است و 35 درصد ملاک انتخاب رشته دانش آموزان در دوره متوسطه دوم عملکرد و سوابق تحصیلی است.
وی با بیان این که در فرم هدایت تحصیلی 12 اولویت برای دانش آموز تعیین می شود، خاطرنشان کرد: دانش آموز در انتخاب اولویت ها بر حسب علاقه آزادی عمل دارد.
زر افشان یادآورشد: در شاخه فنی حرفه ای 47 رشته و در شاخه کاردانش 150 رشته تحصیلی وجود دارد و در سال گذشته، گرایش خانواده ها به رشته تجربی بر خلاف ظرفیت ها، افزایش داشت و میزان تقاضای والدین و دانش آموزان برای ورود به رشته تجربی بیشتر از ظرفیت معلمان بود و پاسخگویی به این میزان تقاضا ممکن نبود.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش یاد آورشد: در سال گذشته، هیچ مشکلی برای ثبت نام دانش آموزان در رشته های فنی حرفه ای، کاردانش، علوم ریاضی و فیزیک و علوم انسانی وجود نداشت.
وی با اشاره به این که دوره آموزش متوسط نیمه تخصصی است، یادآورشد: تامین نیازهای جامعه بر اساس برنامه های هدایت تحصیلی با متوازن شدن رشته ها از اهداف برنامه هدایت تحصیلی دانش آموزان است.
وی با بیان اینکه از دیگر اهداف طرح هدایت تحصیلی پاسخ گویی به علاقه دانش آموزان است، به افزایش سطح تحصیلی معلمان و دبیران اشاره و خاطرنشان کرد: 70 درصد معلمان مدرک بالاتر از کارشناسی دارند.
زرافشان بیان داشت: 17 درصد دانش آموزان در رشته های فنی حرفه ای در حال تحصیلند که امکانات خوبی برای تجهیزات آموزشی در هنرستان ها تهیه شده است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان داشت: در بودجه سال 96 اعتبار خاصی برای 70 هزار دانش آموز رشته های فنی و حرفه ای که در سایر مراکز مانند سازمان جهاد کشاورزی، مراکز زیرمجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی و مراکز فنی و حرفه ای در حال تحصیلند، در نظر گرفته است.
وی ادامه داد: تفاهم نامه هایی از سوی آموزش و پرورش با مراکز آموزشی فنی حرفه ای و دیگر مراکز آموزشی برای آموزش دانش آموزان در رشته های فنی و حرفه ای در نوبت صبح منعقد شده است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش وپرورش گفت: تمام تلاش وزارتخانه این است که با همکاری رسانه ها و مشاوران مدارس، آشنایی مطلوبی برای دانش آموزان و مربیان نسبت به شاخه های فنی حرفه ای ایجاد شود.
وی ادامه داد: در کشور 3 میلیون و 131 هزار دانش آموز در دوره متوسطه اول و 2 میلیون و 355 هزار دانش آموز در دوره متوسطه دوم در حال تحصیل هستند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار