حذف این نوشیدنی از سفره ایرانی‌ها بیماری قند خون را رواج داد

تهران (پانا) - سرکه سیب اسیدهای چرب امگا ۳ را کاهش می‌دهد که میزان قند خون ناشتا و پس از غذا را هم کاهش می‌دهد.

کد مطلب: ۱۲۹۳۴۱۳
لینک کوتاه کپی شد
حذف این نوشیدنی از سفره ایرانی‌ها بیماری قند خون را رواج داد

به گزارش کارگر آنلاین، سرکه سیب می‌تواند بیش از حد تلخ و یا قوی باشد و برخی از افراد در هنگام بلعیدن احساس تحریک مری دارند. برای این که آن را خوش طعم تر کنید، ۲ قاشق چای خوری را در ۸ اونس آب مخلوط کنید و به عنوان یک سس سالاد استفاده کنید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار