محمود گبرلو*

ترکیب جدید هیات امنائ بنیاد سینمایی فارابی بزرگترین گام برای تحول اساسی درسینمای ایران

ترکیب جدید هیات امنائ بنیاد سینمایی فارابی قطعا بزرگترین گام برای تحول اساسی درسینمای ایران است .

کد مطلب: ۱۲۲۴۸۱۰
لینک کوتاه کپی شد
ترکیب جدید هیات امنائ بنیاد سینمایی فارابی  بزرگترین گام برای تحول اساسی درسینمای ایران

تجربه نشان داده هرگاه اهالی سینما عضواین هیات و آن هیات بودند کاربرد موثرو مفیدی نداشتند والا سینما که به این روز فلاکت باری نمی افتاد. دوستان سینمایی بپذیرند تنها راه نجات سینمای امروز ایران ایجا د یک رابطه تنگاتنگ بین دولت مردان فرهنگی و سیاسی و اقتصادی است .سالهاست که سینما از این عدم ارتباط ضربه خورده وواقعیت امر این است که سینمای امروز ایران -از هر لحاظ - به بن بست رسیده است . باید تحول نوینی را ایجاد کرد.

سالهاست که در سینما ی ایران افکارو اندیشه های مختلف سکان داربودند اما دیدیم و دیدید نتیجه درخشانی نداشتند، لااقل اجازه دهیم یک جوان سینمایی که همه به صداقت و تبحر و تعهدش ایمان دارند ( محمد خزایی) سکان سینما را با گرایش خود به سمت موفقیت و سربلندی هدایت کند تا همه از آن بهره ببرند و عادلانه سود ببرند..( البته در این میان تعدادی که سینما را در انحصار زر و زور خود داشتند تحمل نمی کنند).

قدری منصفانه نگاه کنیم .سیاستگذار اصلی، سازمان سینمایی است که فرد آگاهی منصوب شده است. هیات امنای بنیاد سینمایی فارابی هم که فقط سیاست های کلان حمایتی را مد نظر قرار میدهد و درصدد رد و تایید فیلمی نیست که نیاز به تخصص داشته یاشد .

ترکیب فعلی پنج نفر اهل فرهنگ واندیشه وصاحب نظر با نفوذ هستند که سه نفرشان در گذشته بودند مگر آنکه بگوییم چرا دوستان ما نیستند ویا افرادی مثل آقای نیلی یا جوادی تا بحال کجا بودن که ضعف منتقدین در عدم شناخت از نیروهای جوان انقلابی با نفوذ است .چهار نفر دیگر ازتاثیرگذاترین افراد دولتی در زمینه اقتصاد و تامین بودجه هستند. چه کسی بهتر از مسئول بودجه کل کشور و یا چه کسی بهتر از مدیر مناطق آزاد یا وزیر نفت! سینما هنر صنعت است یادتان نرود وبدنیست برخی بزرگواران مثل آقای جنتی به انتصاب های خوشان نگاه کنند و قدری هم دنیا را بببینند از جمله همین جشنواره کن فرانسه که چه کسانی در سینمای فرانسه به عنوان سیاستمدار سیاسی و اقتصادی نقش آفرینی میکنند .
قدری حوصله کنیم هر چند گلایه از صحبت های اولیه وزیر ارشاد درباره سینماگران پابرجاست چون بی انصافی و ناعادلانه حتی در زمینه سینمای انقلاب اسلامی بود اما با انتصاب های بعدی نشان دا دند اهل تعامل و گفتگو هستند.
و نکته مهم آخر اینکه این نظریه تا زمانی پابرجاست که از این ترکیب بهره مفیدی برای سینما کسب شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار