راه‌های پیشگیری از تب کریمه کنگو

تهران (پانا) - مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار کرد برای جلوگیری از بیماری تب کریمه کنگو، گوشت تازه دام قبل از مصرف ۲۴ ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجه) نگهداری شود و هنگام تکه کردن گوشت یا شستشوی آن حتما از دستکش استفاده شود.

کد مطلب: ۱۲۰۱۸۳۴
لینک کوتاه کپی شد
راه‌های پیشگیری از تب کریمه کنگو

به‌گزارش ایسنا، اصغرزاده گفت: برای کنترل بهداشتی کشتار دام‌های قربانی و تامین بهداشت عمومی، دامپزشکی استان به طور فعال با تعداد ۲۹ اکیپ ثابت و ۳۵ اکیپ سیار مشتمل بر ۲۷ دامپزشک، ۵۶ بازرس بهداشت گوشت و ۱۶ نفر ناظر ذبح شرعی در روز عید قربان در کشتارگاه‌ها و ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها و میادین عرضه دام مجاز آماده ارائه خدمات به همشهریان هستند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی افزود: مردم استان برای جلوگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان، دام‌های قربانی خود را فقط از مراکز عرضه دام تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند و از خرید دام زنده از کنار معابر عمومی و افراد غیرمجاز خودداری شود.
اصغرزاده گفت: ذبح دام باید صرفا در کشتارگاه‌های دام استان و زیرنظر ناظر بهداشتی و شرعی انجام شود.
وی یادآور شد: به منظور حفظ سلامتی خود و دیگر شهروندان، اجرای دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با بیماری کرونا درخصوص رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و دستکش مدنظر قرار گیرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار